Nieuwsoverzicht

Nieuws uit Puttershoek en omgeving

Bye bye BiBi, hello Hairview!

Hello Hairview

Na decennialang een kapperszaak gerund te hebben in Puttershoek, kan Loes Lewis van het bekende BiBi Kappers dan eindelijk van haar welverdiende pensioen gaan genieten. Op 28 aug. jl. droeg zij, onder grote belangstelling en in aanwezigheid van een filmploeg, het spreekwoordelijke stokje en het vertrouwde personeel over aan Hairview eigenaar Teun Brands. De vestiging in Puttershoek is de 20e salon met de naam Hairview op de pui. Het pand aan het Oranjeplein 10 in Winkelcentrum Puttershoek heeft een complete metamorfose ondergaan.

Lees verder
Openingstijden winkels Puttershoek op Koningsdag 2021

Maak er dit jaar thuis een gezellig oranje feestje van. Met oranje tompoucen, oranje attributen en lekkernijen voor bij de borrel of een uitgebreid diner thuis. Van je favoriete winkel of horecagelegenheid uit Winkelcentrum Puttershoek. Check even bij de bakkers of je vooraf dient te bestellen om op Koningsdag af te kunnen halen. Veel winkels zijn op Koningsdag 2021 open om te winkelen op afspraak. Klik op de rode tekst 'lees verder' om te zien welke dat zijn.

Lees verder
Wegwerkzaamheden in Winkelcentrum Puttershoek op 11 en 12 januari

Op maandag 11 januari, start de GemeenteHW met het aanleggen van een verkeersdrempel in Winkelcentrum Puttershoek. De drempel komt ter hoogte van Albert Heijn, tussen Kruidvat en Café 't Centrum, in de Pieter Repelaerstraat. De drempel zorgt dat voetgangers veiliger over kunnen steken en verlaagt de snelheid van het doorgaande autoverkeer.

Lees verder
Sint blijft logeren in Puttershoek en dit is de plek waar je kunt gluren

Buitenkant-De-Drie-Lelies.gif#asset:1065

Uitbater Gert Schilperoort van Cultureel Centrum en Brasserie De Drie Lelies in Puttershoek stond even vreemd te kijken toen hij vorige week opeens de Hoofdpiet aan de telefoon kreeg. Gert: ’Hij vertelde op zoek te zijn naar een fijne logeerplek voor Sint in Puttershoek. Of ik Sint onderdak kon geven? Maar natuurlijk, wat een eer!”

Lees verder
De bakkers en Albert Heijn zijn dicht op 5 mei, maar deze winkels zijn wel open in Winkelcentrum Puttershoek op Bevrijdingsdag

We maken buitengewone tijden mee. Soms ben je gewoon kwijt welke dag het ook alweer is. Het zal u echter niet ontgaan zijn, dat het morgen een hele speciale dag is. We vieren dan, dat we al 75 jaar in vrijheid leven. Sommige winkels zijn uit respect en omdat het een officiële feestdag is, gesloten. Andere winkels in Winkelcentrum Puttershoek vieren dat mee door open te zijn, zoals De Groot Kaas en Delicatessen, Gall & Gall, Hema, Kruidvat, Lidl, Twee Ons Geluk en Zilverschoontje. De tijden zijn soms anders dan anders, klik op 'lees meer' voor een actueel overzicht.

Lees verder
Twee Ons Geluk en Zilverschoontje slaan handen inéén

Twee Ons Geluk en Zilverschoontje uit Puttershoek slaan de spreekwoordelijke handen inéén en presenteren vanaf nu hun baby- en kidscollecties in de webshop van Twee Ons Geluk. Zo kunnen klanten 24/7 veilig en vertrouwd vanuit huis hun favoriete items bestellen en deze sympathieke lokale winkeliers steunen in deze uitzonderlijke tijden.

Lees verder
Wie steekt zijn hand op voor Puttershoek?

Genieten jij en je kids ook zo van de activiteiten die in Winkelcentrum Puttershoek worden georganiseerd? Door het opzetten van een statiegeld-actie bij Albert Heijn Wim Martijn en een oproep voor vrijwilligers hopen de winkeliers die samenwerken in BIZ Centrum Puttershoek, iedereen veel plezier te kunnen blijven bezorgen.

Lees verder
Dit staat er te gebeuren op de Sportlaan Maasdam

Binnenkort (04-03 tot 22-03) zullen er aan de Sportlaan te Maasdam werkzaamheden plaatsvinden. Deze werkzaamheden dienen om de veiligheid op het kruispunt te verbeteren. Zo zal onder meer de snelheid verlaagd worden, een fietssluis worden gerealiseerd en verhoogde verkeersplateaus zullen aangelegd worden.

Lees verder
Winkel Zilverschoon feestelijk heropend na metamorfose

Na twee weken keihard werken door het hele team, is de winkel van Fa. Kleis Zilverschoon op feestelijke wijze heropend. Onder grote belangstelling van klanten, familie, vrienden en andere belangstellenden, werd het gouden lint doorgeknipt door 'Oma Nel' met kleinkinderen Lente en Luuk Zilverschoon. Daarna was het tijd voor champagne en gebak en kon iedereen de nieuwe inrichting en collectie uitgebreid bewonderen.

Lees verder
De Lichtjesparade komt er weer aan!

Zaterdagavond 22 dec. a.s. trekt de Lichtjesparade weer door de straten van Puttershoek. We verzamelen om 18.30 uur op het Zomerplein en trekken met elkaar een lint van licht door de straten van Puttershoek. Na aankomst op het Maximaplein bouwen we nog een geweldig feestje. Zet jezelf in het licht en loop mee! Lees meer over dit event.

Lees verder
Ladies Night op woensdag 28 nov.

Woensdag 28 november zijn diverse winkels in Winkelcentrum Puttershoek extra lang geopend. Shoeby, BIJ ARIE, lees-, schrijf, kadoshopHEMA PuttershoekTwee Ons GelukMarskramer Puttershoek, Kruidvat en Fa. Kleis Zilverschoon & Zilverschoontje hebben die avond leuke activiteiten en acties voor je in petto.

Lees verder
Dit zijn de prijswinnaars van de Moederdagloterij 2018

Hebt u ook meegedaan met de Moederdagloterij van Winkelcentrum Puttershoek? De winnaars zijn bekend en kunnen hun prijs t/m zaterdag 19 mei 2018 afhalen in de betreffende winkel.


Lees verder
Dit zijn de winnaars van de Valentijnsloterij 2018 van Winkelcentrum Puttershoek

De winnaars van de Valentijnsloterij 2018 georganiseerd door de winkeliers van Winkelcentrum Puttershoek zijn bekend!

Lees verder
Maak kans op mooie prijzen in de Moederdagloterij

Shoppen in Winkelcentrum Puttershoek is nu nóg leuker! 
Maak met uw kassabon kans op mooie prijzen in de Moederdagloterij.

Lees verder
Winnaars Valentijnsactie Winkelcentrum Puttershoek bekend!

De Valentijnsactie 'From Puttershoek with love...' was een groot succes. Bezoekers van Winkelcentrum Puttershoek spaarden maar wat graag hun kassabonnen op om kans te maken op een romantisch diner voor 2 of één van de andere mooie prijzen.

Lees verder
Puttershoek heeft beste Echte Bakkerswinkel in Nederland

Wie de bakkerswinkel van Alwin en Heleen de Koning in Puttershoek betreedt, stapt niet zomaar een brood- en banketbakkerszaak binnen: sinds deze week draagt de vestiging aan het Oranjeplein namelijk de titel 'beste bakkerswinkel van Nederland’.

Lees verder
Frisse make-over voor deel winkelcentrum Puttershoek

Donderdag 22 december 2016 staken medewerkers van gemeente Binnenmaas, wethouder Wouter Joosten en bestuursleden van BIZ Centrum Puttershoek de handen uit de mouwen in het winkelcentrum van Puttershoek. De doorgang tussen Albert Heijn en Makelaardij de Jong krijgt een frisse make-over.

Lees verder
Winterverlichting geeft sfeer in donkere dagen

Wat wordt het alweer vroeg donker... Maar niet in winkelcentrum Putterhoek! 

Lees verder
Winkelcentrum Puttershoek heeft eigen mascotte

Opeens was ze daar. Op de slotavond van de zeer druk bezochte Avond4Daagse Maasdam/Puttershoek. Pientje Putter, de mascotte van winkelcentrum Puttershoek!

Lees verder
Winnaars Moederdagloterij bekend!

De winnaars van de Moederdagloterij zijn bekend! Zaterdag 7 mei werden onder tropische temperaturen de prijzen van de Moederdagloterij 2016 van Winkelcentrum Puttershoek uitgereikt.

Lees verder
Sloop voormalige kerk en oude Hema gestart

Maandag 9 mei starten de sloopwerkzaamheden aan de voormalige kerk en winkelruimte aan het Nieuw Weverseinde. Deze werkzaamheden duren ongeveer drie weken. Aansluitend aan de sloopwerkzaamheden worden er extra parkeerplaatsen aangelegd.

Lees verder
Beproef uw geluk in de Moederdagloterij

In de week voorafgaand aan Moederdag, kunnen klanten van Winkelcentrum Puttershoek hun geluk beproeven in de Moederdagloterij. Bij elke € 10,- besteding aan de kassa, ontvangt men een gratis kanskaartje (zo lang de voorraad strekt).

Lees verder
Extra parkeerplaatsen in winkelcentrum Puttershoek

Directeur-bestuurder Ben Pluimer van HW Wonen en wethouder Henk van Etten namens gemeente Binnenmaas, hebben recent een overeenkomst getekend voor de aanleg van extra parkeerplaatsen in het centrum van Puttershoek.

Lees verder
Hanging baskets fleuren winkelcentrum op

Deze winter hingen ze voor het eerst aan alle lantaarnpalen in winkelcentrum Puttershoek: de hanging baskets met ledverlichting.

Lees verder

Fashion Verwenmiddag bij De Zeeuw Mode

Wow! Ben ik dat?

De Fashion verwenmiddag die Bianca Alders won in de Moederdagloterij, begint bij Kapsalon Yourstyle. Monique neemt haar halflange haar onderhanden. Na het knippen en föhnen bewondert Bianca met een glimlach van oor tot oor het resultaat in de spiegel. Ze belooft Monique nog even terug te komen als ze straks haar nieuwe outfit aan heeft en mooi opgemaakt is.

Wow-Ben-ik-dat.jpg#asset:603


Vol verwachting stapt ze met haar nieuwe coupe binnen bij De Zeeuw Mode. Over de outfit die Willy haar laat zien is Bianca meteen enthousiast. "Wat een sprankelende kleuren en wat een heerlijke stretchstof hebben die tuniek en legging. Ik kan niet wachten om die aan te trekken."

Als het paskamergordijn weer openschuift, komt een stralende Bianca tevoorschijn. "Die tuniek en leggen zitten echt net zo lekker als ze eruit zien!" En nadat ze zichzelf uitgebreid heeft bewonderd in de grote spiegel: "Wow! Ben ik dat?" 

Visagiste Esther Jonas doet er nog een schepje bovenop met een prachtige make-up die haar ogen nog meer uitlicht en helemaal past bij de outfit. Een goed moment om dit mooie resultaat voor altijd vast te leggen. Fotograaf Arno geeft nog wat aanwijzigingen en styliste Willy schikt nog even wat aan de tuniek en dan klinkt het "Say cheese!"

De verwennerij is daarmee nog niet voorbij, want Bianca krijgt uit handen van Willy namens alle winkeliers een De Zeeuw cadeaubon en een make-up box met Collistar artikelen uit de collectie van Dio Michelle/Bewust winkelen. "Bianca: Ik ben zo blij met mijn nieuwe ‘ik’. Deze tuniek en legging van Zoso zijn van travelkwaliteit en helemaal mijn ding. Ik heb een modeopleiding gevolgd en ben erg te spreken over de kwaliteit die bij De Zeeuw Mode verkrijgbaar is. Ik sta te popelen om mijn modecheque te verzilveren. Maar misschien bewaar ik hem voor de nieuwe collectie bij De Zeeuw." En dat zal nog best lastig kiezen worden voor Bianca, want inmiddels is het assortiment van De Zeeuw nog verder uitgebreid met de kwaliteitscollecties van Expresso en TANGO shoes.

Bekijk het foto-album