Foto boven: Hairview is een gevestigde naam in de regio

Bye Bye BiBi

Na decennialang een kapperszaak gerund te hebben in Puttershoek, kan Loes Lewis van het bekende BiBi Kappers dan eindelijk van haar welverdiende pensioen gaan genieten. Op 28 aug. droeg zij, onder grote belangstelling en in aanwezigheid van een filmploeg, het spreekwoordelijke stokje en het vertrouwde personeel over aan Hairview eigenaar Teun Brands. 

Hello Hairview

De nieuwe eigenaar Teun Brands wist als tiener al dat hij geknipt was voor het kappersvak. Op zijn 15e liep hij stage in de kapsalon van zijn opa en het duurde niet lang voordat hij in de dameskapsalon van zijn moeder in Groot-Ammers achter de stoel stond. Hij had niet alleen talent voor knippen, maar ook een neus voor zakendoen en opende de ene na de andere salon. De vestiging in Puttershoek is de 20e salon met de naam Hairview op de pui.

Het pand aan het Oranjeplein 10 in Winkelcentrum Puttershoek heeft een complete metamorfose ondergaan en is vanaf vandaag weer geopend. Komt u snel een kijkje nemen in de nieuwe salon? In de hele maand september ontvangt u bij een behandeling wassen, knippen en kleuren, 50% korting op het kleuren.

Maak direct een afspraak via 078 676 28 77.

Hairview
Oranjeplein 10
Winkelcentrum Puttershoek
www.hairview.nl


Terug