Bereikbaarheid winkels

Met de auto
Winkelcentrum Puttershoek (gemeente Binnenmaas) ligt op nog geen half uurtje rijden van Rotterdam en Breda en is bereikbaar via de A16 en de A29.

Via de A16 (Rotterdam - Dordrecht/Breda):

  • Neem ten zuiden van Dordrecht afslag 20 's-Gravendeel (toltunnel)
  • Na de tunnel de N217 volgen richting Oud-Beijerland
  • Neem na ongeveer 8 km de eerste afslag op de rotonde naar Puttershoek  
  • Via de Sportlaan en de Kastanjelaan rijdt u zo Winkelcentrum Puttershoek binnen

Via de A29 (Rotterdam - Zierikzee/Roosendaal):

  • Neem ten zuiden van de Heinenoordtunnel afslag 21 's-Gravendeel/Oud-Beijerland 
  • De N217 volgen richting 's-Gravendeel 
  • Neem na ongeveer 6 km de derde afslag op de rotonde naar Puttershoek
  • Via de Sportlaan en de Kastanjelaan rijdt u zo Winkelcentrum Puttershoek binnen

Openbaar vervoer
Winkelcentrum Puttershoek is goed te bereiken met het openbaar vervoer. In Heinenoord bevindt zich het centraal busstation. Neem bus 166, stap uit bij de halte aan de Kastanjelaan en u loopt zo winkelcentrum Puttershoek binnen. Plan uw reis via 9292ov.nl.

Veerpontje
Vanuit Zwijndrecht is winkelcentrum Puttershoek ook te bereiken met het veerpontje. Dagelijks zet dit voetveer tientallen scholieren en werkenden over de Oude Maas. In de zomer maken ruim 10.000 fietsers en wandelaars gebruik van het veer. Speciaal voor deze groep vaart het veer gedurende de zomerperiode ook in de weekenden. In Zwijndrecht vertrekt het veer vanaf het ARA Hotel en komt in Puttershoek aan bij Café 't Veerhuys. Beide horecavoorzieningen zijn voorzien van een terras aan het water met zicht op de Oude Maas. Kijk voor actuele vaartijden en tarieven op veerputtershoek.nl

Parkeren
In winkelcentrum Puttershoek kunt u overal gratis parkeren. Er zijn drie parkeerterreinen: achter Albert Heijn (ingang via Nassaulaan), op het Oranjeplein (ingang via Pieter Repelaerstraat) en aan de Oranjelaan (ingang via de Eendrachtsweg). Geheime tip: ook HEMA beschikt over diverse parkeerplekken (ingang via Pieter Repelaerstraat).

In vrijwel alle winkelstraten vindt u parkeervakken. Zo parkeert u in Puttershoek altijd vlakbij de winkel van uw keuze, mits u niet op piektijden komt. Check hiervoor onze Google Bedrijfspagina.