De week van de stenen winkel

Steun de zelfstandige winkelier in jouw buurt

Stenen winkels maken de steden en dorpen waar we wonen een stukje mooier. Winkelen met je favoriete shopmaatje, producten zien, proeven of aanraken, verrast worden door een goed advies... het kan allemaal in de winkels in jouw buurt. 

Het is geen verrassing dat heel wat stenen winkels het de afgelopen jaren moeilijk hebben gehad. Lockdowns en online shoppen hebben hun sporen nagelaten. Om lokale stenen winkels te steunen en hun kracht te vieren, vindt van 8 tot 14 mei de 'Week van de Stenen Winkel' plaats. 

In de 'Week van de Stenen Winkel' doen lokale stenen winkels door heel Nederland en België iets bijzonders voor hun klanten, van een klein cadeautje bij aankoop tot het verloten van mooie prijzen. 

In Winkelcentrum Puttershoek doen o.a. Twee Ons Geluk, De Zeeuw Mode en Fa. Kleis Zilverschoon/Zilverschoontje mee. Voor meer informatie welke activiteiten een winkel organiseert, bekijk je de website of socialmedia-pagina's van de betreffende winkel. 

Hoe jij de lokale winkels steunt:

Doe van 8 tot 14 mei 2023 het volgende:

Koop in de week van 8 tot 14 mei 1x extra een product bij een lokale winkel

Hiermee steun je de droom van een lokale ondernemer. Met jouw aankoop ondersteunt de ondernemer zijn of haar gezin en helpt lokale activiteiten mee te financieren (bijvoorbeeld de Sinterklaasintocht). 

Steun jouw favoriete lokale winkels via social media

Geef een like of een reactie op een Facebook of Instagram-post van de winkels in jouw buurt, of deel een van hun berichten. Kost je helemaal niets, maar het helpt stenen winkels wel nieuwe mensen te bereiken. 

Plaats een bericht op social media met de hashtags #weekvandestenenwinkel en #koopklein

Maak bijvoorbeeld een foto van een product dat je bij een lokale winkel kocht en plaats deze hashtags bij je foto, of download een van de afbeeldingen op deze pagina en plaats deze op je Facebook- of Instagram-profiel. Hiermee help je de boodschap te verspreiden dat de lokale stenen winkels in jouw buurt een bezoek waard zijn.

Kies een van deze activiteiten, of voer ze allemaal uit... het is aan jou. Namens alle stenen winkels en speciaal de lokale winkels in Winkelcentrum Puttershoek: DANK JE WEL!!! 

Copyright 2023-2023 www.weekvandestenenwinkel.nlTerug