Winkelen

Twee Ons Geluk

  • Twee Ons Geluk
  • Twee Ons Geluk
  • Twee Ons Geluk
  • Twee Ons Geluk
 
Achtergrond

Twee Ons Geluk is begonnen als een webshop voor de (aanstaande) mama’s en haar kindjes. Sinds september 2018 is de winkel geopend in het winkelcentrum van Puttershoek. Een super mooie stap, waar eigenaresse Marieke nog steeds heel blij mee is! 


Assortiment

Met het aantal vierkante meters winkeloppervlak is ook het assortiment gegroeid. Niet meer alleen veel leuke producten voor de allerkleintjes, maar ook voor de grotere kindjes. Kleding van maat 50 - 152, cadeautjes voor jong en oud. Net weer even anders dan anders. De kledingmerken vind je veelal online. Van meerdere merken is Twee Ons Geluk het enige verkooppunt in Nederland in de winkels.

Daarnaast vind je er ook genoeg leuks voor jezelf of leuke cadeautjes voor je vriendin. Handgemaakte armbandjes en verse thee, maar ook woonaccessoires en andere lifestyle artikelen vind je in de winkel. 


Specialiteit

Naast het leuke assortiment aan producten, geeft Twee Ons Geluk ook hele leuke workshops voor jong en oud. In de vakanties en met speciale dagen zijn er hele leuke kinderactiviteiten. Met Moederdag lekkere koeken versieren, sleutelhangers voor papa maken, pannenkoeken eten in de zomervakantie, knutselen met foamclay of er wordt er een leuk bloempotje gemaakt.

Voor volwassenen is er ook maandelijks een workshop te vinden! Armbreien, handlettering, een eigen poppenhuis maken, stippen op servies en nog meer moois. De workshops vinden allemaal plaats in de winkel van Twee Ons Geluk in Winkelcentrum Puttershoek. Even tijd voor jezelf! Dat mag niet vergeten worden, vindt Twee Ons Geluk.  


Bijzonderheden

Er is een leuke speelhoek voor de kinderen. Spelen in de ballenbak of met ander leuk speelgoed. Zo kan je kindje het eerst uitproberen voordat je het aanschaft. Zelf kan je op je gemak rondkijken in de winkel, terwijl je kindje zich prima vermaakt. Het winkelen is zo niet alleen leuk voor mama en papa, maar ook voor de kindjes!

Op zowel Facebook als Instagram (@tweeonsgeluk) word je op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten, aanbiedingen en workshops. 


Twee Ons Geluk

Pieter Repelaerstraat 70
3297 BM Puttershoek
T: 078 647 10 73 (ook voor Whatsapp)
https://www.tweeonsgeluk.nl/ info@tweeonsgeluk.nl https://www.facebook.com/tweeonsgeluk
Openingstijden
MAGesloten
DI09:00 - 17:30
WO09:00 - 17:30
DO09:00 - 17:30
VR09:00 - 17:30
ZA09:00 - 17:00
ZOGesloten


Twee Ons Geluk


Plattegrond

Open Googlemaps