Winkelen

Twee Ons Geluk

  • Twee Ons Geluk
  • Twee Ons Geluk
  • Twee Ons Geluk
  • Twee Ons Geluk
 
Achtergrond

Ben je opzoek naar dat ene cadeautje? Een leuk cadeautje, lief cadeautje, bijzonder cadeautje of...? Dan ben je bij Twee Ons Geluk op het juiste adres. Naast cadeautjes voor volwassen en kinderen is er nog veel meer leuks te vinden. 

Terwijl de kinderen kunnen spelen in de speelhoek, kun jij op het gemak rondkijken in onze mooie winkel van 120 m2. Twee Ons Geluk is begonnen als een webshop voor de (aanstaande) mama’s en haar kindjes. Sinds september 2018 is de winkel geopend in het winkelcentrum van Puttershoek. Een super mooie stap, waar eigenaresse Marieke nog steeds heel blij mee is! 


Assortiment

Er zijn mooie woonaccessoires voor in huis, kaarsen in vele kleuren en maten, delicatessen, verse thee en chocoladebikkels, cadeauzakjes en -stickers, vele verschillende kaarten en nog zoveel meer. 

Voor de kinderen hebben we prachtige kleding (maat 50 - 134/140) van Stijliekids, Name it en Your Wishes. Naast de kleding hebben we ook houten speelgoed, rugzakken, spelletjes, lunchbekers en trommels, knutselen, Micro Steps, knutselproducten en.... ik kan nog wel even doorgaan, allemaal leuks.

Op zaterdag verkopen we héérlijke cupcakes, taarten, brownies en blondies van Meiden van de Keuken. Als je ze eenmaal hebt geproefd kun je niet meer zonder, sorry!!! De cupcakes zien er niet alleen prachtig uit maar ze zijn ook nog zooooo lekker! Heb je een feestje of krijg je visite en wil je een groter aantal meenemen, laat het dan van te voren even weten, dan houden we daar rekening mee. 


Merken

Zoveel verschillende merken zijn te vinden bij Twee Ons Geluk, zowel bekende als de minder bekende, maar dat maakt het juist zo leuk. Zo verkopen we onder andere producten van House VitaminZusssMiek in VormWinkeltje van AnneRustic LeysBlossombsLabelRChocoladebikkelsFlessenwerkLittle DutchDjecoJanodGreentoysMicro StepName ItYourWishesStijliekidsTrixie en méér bekende en onbekende merken.

Je kijkt je ogen uit en ziet keer op keer weer wat anders liggen wat je nog niet had gezien. Voel je welkom! Lekker op het gemak rondsnuffelen en genieten van de leuke, mooie, kleine dingen. 


Bijzonderheden

Voor relatiegeschenken ben je ook op het juiste adres bij Twee Ons Geluk. Vele bedrijven gingen je voor. Niet alleen Kerstpakketten, maar ook voor andere gelegenheden. Of het nu een klein cadeautje is of groter. We denken graag met je mee. Neem contact op met de winkel voor meer informatie.

Neem zeker regelmatig een kijkje op onze social media. Dagelijks worden er op zowel Facebook als Instagram (@tweeonsgeluk) verschillende berichten geplaatst met de mooie producten, cadeautjes en kleding voor volwassenen en kinderen. 

Zonnige groet,

Marieke
Twee Ons Geluk
Pieter Repelaerstraat 70
3297 BM  Puttershoek
www.tweeonsgeluk.nl


Twee Ons Geluk

Pieter Repelaerstraat 70
3297 BM Puttershoek
T: 078 647 10 73 (ook voor Whatsapp)
https://www.tweeonsgeluk.nl/ info@tweeonsgeluk.nl https://www.facebook.com/tweeonsgeluk
Openingstijden
MAGesloten
DI09:00 - 17:00
WO09:00 - 17:00
DO12:00 - 17:00
VR09:00 - 17:30
ZA09:00 - 17:00
ZOGesloten


Twee Ons Geluk


Plattegrond

Open Googlemaps