Winkelen

Twee Ons Geluk

  • Twee Ons Geluk
  • Twee Ons Geluk
  • Twee Ons Geluk
  • Twee Ons Geluk
 
Achtergrond

Twee Ons Geluk is een winkel met webshop voor de (aanstaande) mama en haar kindjes. Sinds september 2018 is de winkel geopend in het winkelcentrum in Puttershoek. Een super mooie stap, waar eigenaresse Marieke nog steeds heel blij mee is! Met het aantal vierkante meters winkeloppervlak is ook het assortiment gegroeid. Niet meer alleen veel leuke producten voor de kleintjes, maar ook voor de grotere kindjes. Kleding van maat 50 - 152, cadeautjes voor jong en oud én ook hele leuke handgemaakte armbandjes en verse thee vind je in de winkel. Er worden regelmatig workshops georganiseerd. Kom je gezellig langs? 


Bijzonderheden

Ook online is Twee Ons Geluk actief. Er wordt hard gewerkt om alle producten die in de winkel binnen komen, ook online te plaatsen. Een webshop waar je kan genieten van de mooiste producten. Iedere keer weer wat nieuws, iedere keer weer nieuwe kleuren. De persoonlijke sfeer, net als in een winkel, maar dan vanaf de bank thuis. Twee Ons Geluk, is geen robot maar gewoon mensen. Zoals jij en ik. De mailtjes worden persoonlijk verstuurd en beantwoord. Je bestelling wordt altijd leuk ingepakt en met zorg verstuurd. Zodat niet alleen het bestellen een feestje is, maar ook het ontvangen. 


Twee Ons Geluk

Pieter Repelaerstraat 70
3297 BM Puttershoek
T: 078 6471073
https://www.tweeonsgeluk.nl/ info@tweeonsgeluk.nl https://www.facebook.com/tweeonsgeluk https://twitter.com/tweeonsgeluk
Openingstijden
MAGesloten
DI09:00 - 17:30
WO09:00 - 17:30
DO09:00 - 17:30
VR09:00 - 20:00
ZA09:00 - 17:00
ZOGesloten


Twee Ons Geluk


Plattegrond

Open Googlemaps