Vrijwilliger worden?

Kinderdisco Ponymarkt Mei 2019

Wat leuk dat je deze pagina bezoekt! De winkeliers en ondernemers die gevestigd zijn in het centrum van Puttershoek, hebben zich sinds 2016 verenigd in BIZ Centrum Puttershoek. Met elkaar zetten we ons enthousiast in om winkelen in Winkelcentrum Puttershoek aantrekkelijk te houden voor alle gewaardeerde bezoekers. Met grote en kleine evenementen en winkelacties zorgen we voor extra beleving. Maar daar kunnen we eerlijk gezegd best wat hulp bij gebruiken.

Waardeer je het dat er regelmatig mooie dingen te beleven zijn op ons mooie dorp? En lijkt het je leuk om af en toe eens mee te draaien of wat voorbereidend werk te doen? Meld je dan aan als vrijwilliger door een mail te sturen naar bizputtershoek@gmail.com

Je ontvangt dan per mail een uitnodiging voor een kick-off meeting waarop we je graag vertellen wat voor werk er aan de winkel is op het gebied van onze evenementen. Jij kunt op die bijeenkomst aangeven, welke taak jij het liefste op je neemt en hoe vaak je dat wilt en kunt doen. Bij voldoende belangstelling organiseren we twee bijeenkomsten. Eentje onder schooltijd, op woensdagmorgen, en eentje op een doordeweekse avond. Misschien ken je nog een vriend(in) of kennis die het ook leuk vindt om mee te doen?

We staan te springen om hulp - kunnen we op je rekenen?