Evenementen

Er is altijd wat te doen in Puttershoek!

Winkelcentrum Puttershoek is niet alleen gezellig, gemoedelijk en klantvriendelijk, maar ook heel actief met evenementen en gezamenlijke acties. Dit jaar is alles anders vanwege de maatregelen rondom het coronavirus.

Of de hieronder geplande evenementen later in het jaar door kunnen gaan, hangt af van veel factoren, zoals voldoende beschikbaarheid van de veiligheidsdiensten en natuurlijk de ontwikkelingen rondom het coronavirus. We volgen daarbij niet alleen de richtlijnen van het RIVM maar ook ons eigen gezonde verstand.

Onderstaande evenementen zijn onder voorbehoud. Hou de FB-pagina van Winkelcentrum Puttershoek in de gaten voor het actuele nieuws.

za 14 nov. - Sint intocht & Pieten speurtocht op 't Plein

do 26 nov. - Extra koopavond & Ladies night

za 12 dec. - Winterwonderplein & Lichtjesparade

Proef Pasen!

Zaterdag 26 maart kwamen veel mensen de paasfeer proeven in Winkelcentrum Puttershoek. Diverse winkels gaven een voorproefje van hun Paasspecialiteiten of hadden leuke acties bedacht. Eieren verven bij Marskramer,schminken en knutselen in de tent op het Maximaplein: ook voor kids was er van alles te beleven. De Paashazen waren er ook en wilden maar wat graag met iedereen op de foto!

Bekijk het foto-album