Evenementen

Er is altijd wat te doen in Puttershoek!

Winkelcentrum Puttershoek is niet alleen gezellig, gemoedelijk en klantvriendelijk, maar ook heel actief met evenementen en gezamenlijke acties. Hieronder ziet u een aantal komende evenementen die beslist de moeite waard zijn. Klik op de afbeelding voor meer info. 

zaterdag 14 december 2019
zaterdag 14 december 2019
Pasen op 't Plein

Zaterdag 15 april trotseerden heel wat kinderen met papa's, mama's, oma's en opa's de koude wind. Ze gingen samen met de paashaas op zoek naar het gouden ei. Voor de vinders was er een leuke prijs namens alle winkeliers. 

Wie het koud had, kon zich warm springen op het grote springkussen. En wie het daarna warm kreeg, kon lekker afkoelen met een heerlijke Paasmilkshake van Kwalitaria Délifrance de Beuk in appel-peer smaak. Er konden eieren geverfd worden bij Marskramer Puttershoek

's Middags werd het plein omgetoverd tot één groot tekenbord. Van piepjong tot al wat ouder: alle kids deden ontzettend hun best om de mooiste tekening te maken bij de stoepkrijtwedstrijd. Jurylid Loes Lewis van BiBi Kappers was onder de indruk van de vrolijke tekeningen en verraste namens de winkeliers maar liefst zes jonge creatievelingen met een leuke prijs.

Bekijk het foto-album