Evenementen

Er is altijd wat te doen in Puttershoek!

Winkelcentrum Puttershoek is niet alleen gezellig, gemoedelijk en klantvriendelijk, maar ook heel actief met evenementen en gezamenlijke acties. 

Tot 1 juni 2020 zijn alle evenementen natuurlijk afgelast vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Of de hieronder geplande evenementen later in het jaar door kunnen gaan, hangt af van veel factoren, zoals voldoende beschikbaarheid van de veiligheidsdiensten en natuurlijk de ontwikkelen rondom het coronavirus. 

Hou de FB-pagina van Winkelcentrum Puttershoek in de gaten voor het actuele nieuws.


za 22 aug. - NK Sprietlopen bij de haven (georganiseerd door Café 't Veerhuys)

za 19 sep. - Ponymarkt 2.0 en kermis

za 14 nov. - Sint intocht & Pieten speurtocht op 't Plein

do 26 nov. - Extra koopavond & Ladies night

za 12 dec. - Winterwonderplein & Lichtjesparade

In verband met het coronavirus is alles onder voorbehoud. We volgen hierbij de richtlijnen van de overheid en die van het rivm.nl

Ponymarkt 2.0 - voorjaar 2018

Good vibes only, op de vernieuwde Ponymarkt in Puttershoek, op zaterdag 26 mei 2018. Onder tropische temperaturen waren er optredens van de Slagwerkgroep van MaasMuziekDoor Visser & Band, kinderkoor de Puppies en het grote Popkoor Pop-Up

Draaimolen.jpg#asset:640

Er konden verzoeknummers worden ingediend bij de levende jukebox. Tijdens het struinen langs alle kramen, was het goed vertoeven op één van de pop-up terrassen die ons winkelcentum rijk was, die zonovergoten zaterdag. De jongere kinderen konden zich uitleven op het Deliplein met o.a. minicars, draaimolen, eendjes vissen, mobiele ballenbak en bungytrampoline. Dat deed onze mascotte Pientje Putter óók!

De alles-in-één-fiets bleek een echte kindermagneet met zijn goochelkunsten en ballonfiguren die geluid maakten als je op hun neus drukte. Huh? Hoe dan? De Omloop van de Hoeksche Waard en Roparunloop voor het goede doel van Roparunteam 92 Binnenmaas RunforLife waren sportieve spektakelstukken, die voor een gezonde dosis sportieve spanning zorgden. Sven Kramer deed mee aan de Omloop en liet zich van zijn beste kant zien. Na de finish werden de toeschouwers getrakteerd op een kippenvelmoment toen twee politieagenten op hun motor aan kwamen rijden met een vlag tussenin, met daarop een echt huwelijksaanzoek... Dit was Puttershoek op zijn best!

Bekijk het foto-album