Over de BIZ

Let’s do some bizniz!

Sinds 1 januari 2016 is BIZ Centrum Puttershoek actief. Winkeliers en ondernemers in de afgebakende BI-Zone Centrum Puttershoek hebben hun krachten gebundeld en timmeren aan de weg om Winkelcentrum Puttershoek ‘aan’ te zetten. De agenda staat boordevol leuke plannen om winkelcentrum Puttershoek op de kaart te zetten. En u kunt daarbij aanhaken en meeprofiteren, als Vriend van de BIZ!

Alle gebruikers en eigenaren van BI-Zone Centrum Puttershoek dragen middels een wettelijke heffing via de gemeente bij aan de BIZ. De gemeente keert deze heffing uit als subsidie aan Vereniging BIZ Centrum Puttershoek. Met deze subsidie kan de vereniging in het winkelcentrum nuttige voorzieningen, activiteiten en evenementen organiseren.

Helaas kunnen alleen ondernemers die binnen de vooraf vastgestelde BI-Zone gevestigd zijn (Pieter Repelaerstraat, Oranjeplein, Eendrachtsweg, Narvikstraat) lid zijn. 

Om ook ondernemers buiten de BI-Zone mee te laten profiteren van de kracht van ‘Samen sterker’, hebben we de ‘Vrienden van de BIZ’ in het leven geroepen. Door Vriend te worden van de BIZ, kunt u dit jaar al aansluiten bij reclame-uitingen, acties en evenementen die in het winkelcentrum plaatsvinden. 

Wilt u ‘Vriend van de BIZ’ worden en meeprofiteren van onze exposure en de kracht van samenwerking? Neem contact met ons op!

Het bestuur bestaat uit: Jens de Jong (Makelaardij de Jong), Wim Martijn (Albert Heijn Puttershoek), Arie de Vroet (Kwalitaria/Délifrance), Nancy Zilverschoon (Fa. Kleis Zilverschoon & Zilverschoontje) en Marieke Bijl (Twee Ons Geluk). 

Dagelijks bestuur:
Jens de Jong - voorzitter
Arie de Vroet - penningmeester
Nancy Zilverschoon - secretaris

In- en externe communicatie:
Jeanette Goudswaard
Jeanette Goudswaard Marketing & Communicatie

BIZ Centrum Puttershoek
Pieter Repelaerstraat 61 b
3297 BL Puttershoek

bizputtershoek@gmail.com
KvK-nummer: 63873257
BTW-nummer: 8554.35.860.B01
IBAN NL53 RBRB 0929 1582 96