Vrijdag 3 dec. a.s. signeert Rob Geus, o.a. bekend van De Smaakpolitie en Expeditie Robinson, zijn autobiografie De Echte Geus. Je kunt hem tussen 13.30 en 15.30 u in levende lijve ontmoeten in de lees-, schrijf- en kadoshop van BIJ ARIE in Winkelcentrum Puttershoek.

Van keurmeester tot cultheld; Rob Geus kreeg de afgelopen twintig jaar verschillende labels opgeplakt. Maar wie is Geus echt?

In zijn autobiografie geeft hij een kijkje in de keuken waar hij altijd vrolijk van wordt, die van zichzelf. Dit is ook de keuken waar hij als jongste dieetkok van Zuid-Holland eten bereidde voor meiden met een eetstoornis, en waar hij na een heftig ongeluk zijn eten maandenlang moest pureren.

Geïnspireerd door zijn vaders obsessie voor hygiëne, besluit Geus al snel de Nederlandse horeca te helpen aan schone en veilige keukens. Met kijkcijferhits als De Smaakpolitie en Red Mijn Vakantie als resultaat. Wel met gevaar voor eigen leven. Zo wordt de keurmeester bijna gespiesd in Spanje en in Rotterdam zelfs gegijzeld.

Verder neemt Geus je mee achter de schermen bij Expeditie Robinson, en vertelt zijn kant van het verhaal. Natuurlijk komt ook zijn liefde voor Feyenoord aan bod: De Kuip waar hij zelf weleens heeft gevoetbald en zijn bijzondere vriendschap met Ron Vlaar.

De Echte Geus is een origineel cadeau voor Sint of onder de boom. Zeker een gesigneerd exemplaar! Kom vrijdag 3 december jouw exemplaar halen in de winkel Bij Arie en laat hem signeren door De Echte Geus.


Terug