Na twee weken keihard werken door het hele team, is de winkel van Fa. Kleis Zilverschoon op feestelijke wijze heropend. Onder grote belangstelling van klanten, familie, vrienden en andere belangstellenden, werd het gouden lint doorgeknipt door 'Oma Nel' met kleinkinderen Lente en Luuk Zilverschoon. Daarna was het tijd voor champagne en gebak en kon iedereen de nieuwe inrichting en collectie uitgebreid bewonderen.

We zoeken Nancy op in het feestgewoel. Breed lachend en trots vertelt ze: "De winkel heeft een complete metamorfose ondergaan. Er is nu meer ruimte voor de collectie kinderkleding, die inmiddels is uitgebreid van lieve babymaatjes tot stoere tienerkleding t/m maat 176. De paskamer met mini catwalk midden in de winkel is een echte eyecatcher. Ook de huishoudelijke apparaten van Siemens en Smeg hebben de ruimte gekregen en er is een compact maar compleet witgoed-eiland. Van sommige merken is afscheid genomen, maar daarvoor zijn weer nieuwe, mooie, merken teruggekomen. "Dankjewel!" zegt ze tussendoor met pretlichtjes in haar ogen tegen de klanten die haar deze morgen overladen met complimenten en feliciteren met de metamorfose.

Voor de inrichting van de nieuwe winkel riepen Nancy en Kleis Zilverschoon de hulp in van lokale ondernemers. De talentvolle Larissa Vos tekende voor de inrichting. De Geus Tapijt, Schildersbedrijf Jaap van Oudheusden, Groothuizen afbouwsystemen, Studio Diezijn en Plakt! Reclame en belettering zorgden voor de realisatie, samen met het team van Zilverschoon. Kleis: "Iedereen heeft zich keihard ingezet om dit eindresultaat in amper twee weken tijd te kunnen realiseren. Wat een teamwork!"

Nancy tot slot: "Natuurlijk verkopen we nog steeds de saaie spullen, zoals batterijen, snoertjes, stekkers en lampjes. We hebben voor een breed publiek en voor ieders budget een passende oplossing. Het witgoed wordt nog steeds door Kleis en zijn team thuisbezorgd en meteen aangesloten." We concluderen: de winkel mag dan compleet vernieuwd zijn, de service blijft zoals u van de Fa. Kleis Zilverschoon gewend bent. Iets dat al sinds 1934 in de genen zit van dit enthousiaste familiebedrijf.


Terug