Shoppen in Winkelcentrum Puttershoek is vanaf vandaag nóg leuker! Maak met uw kassabon kans op mooie prijzen in de Moederdagloterij.

Zó doet u mee:
Spaar in de periode van 29 april t/m 11 mei 2017 uw kassabonnen. Stop ze per € 25,- in een envelop of zakje. Vermeld uw naam, emailadres en telefoonnummer op de envelop. Stop uw envelop in één van de melkbussen bij Delifrance/Kwalitaria de Beuk, de beste Echte Bakkerswinkel van Nederland, Bakkerij de Koning of AH Wim Martijn

De actie loopt t/m donderdag 11 mei a.s. 20.00 uur. De uitslag wordt vrijdag 12 mei bekendgemaakt via onze FB-pagina en website. Prijswinnaars krijgen hun prijs op zaterdag 13 mei om 16.00 u uitgereikt op het Maximaplein.

De kleine lettertjes:
U mag zo vaak meedoen als u wilt. De melkbussen sluiten op donderdag 11 mei om 20.00 u. Alleen originele kassabonnen afkomstig van ondernemers gevestigd in Winkelcentrum Puttershoek en van aankopen in de periode van 29 april t/m 11 mei zijn geldig. Ook kassabonnen van Lidl en Kruidvat dingen mee. Heeft u de originele kassabon zelf nodig i.v.m. garantie o.i.d.? Maak een kopie voor uzelf en lever de originele bon in. Eigenaren en medewerkers van winkels uit Winkelcentrum Puttershoek zijn uitgesloten van deelname.


Terug