Winkelen

Kruidvat

  • Kruidvat
  • Kruidvat
  • Kruidvat
 
Assortiment

Als voordeeldrogist bieden wij een uitgebreid, voordelig en gevarieerd aanbod aan health en beautyartikelen. En een verrassend assortiment branchevreemde producten, zoals cd’s, speelgoed en decoratieve artikelen voor in en om het huis, aangevuld met spraakmakende aanbiedingen (zoals treinkaartjes en hotelvouchers). Alle producten combineren een goede kwaliteit met een bijzonder aantrekkelijke prijs. Zo blijven we steeds verrassend en altijd voordelig.


Openingstijden
MA09:00 - 18:00
DI09:00 - 18:00
WO09:00 - 18:00
DO09:00 - 18:00
VR09:00 - 20:30
ZA09:00 - 17:00
ZOGesloten


Bijzonderheden

Wij blijven voor je open. We doen er als drogist alles aan om jou te helpen je gezond en goed te voelen. Zo werken we keihard om producten in onze winkels te krijgen. En we zorgen als gecertificeerde drogist dat je goede informatie en adviezen krijgt van onze medewerkers in de winkels. En natuurlijk blijven we voordelig. Zodat alles wat je nodig hebt betaalbaar blijft. Zeker in deze tijden.

Kom je naar de winkel? Kies dan een rustig moment. Zo houden we de winkels én elkaar veilig. Liever even niet naar de winkel? Shop dan op www.kruidvat.nl

Kruidvat


Plattegrond

Open Googlemaps