Winkelen

De Koning, De Echte Bakker

  • De Koning, De Echte Bakker
  • De Koning, De Echte Bakker
  • De Koning, De Echte Bakker
 
Achtergrond

Als het om ambacht en authenticiteit gaat, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan met ons team klaar om u alles te vertellen over ons vak, de kwaliteit van onze producten en over ons leven in de bakkerij.


Specialiteit

Onze specialiteiten zijn brood, eierkoeken, bolussen, marsepein taarten, peperkoek, boulangerie assortiment, oliebollen en onze merkproducten.


Sfeer

Onze winkel heeft een authentieke uitstraling. De winkel is licht, overzichtelijk, en in 2015 met 5 sterren bekroond door het Echte Bakkersgilde tijdens de landelijke keuring.


Merken

Onder het Gilde voeren wij diverse producten die exclusief voor het Echte Bakkersgilde zijn ontwikkeld en uitsluitend bij de Echte Bakker te koop zijn zoals GildeKorn, GildeSpelt en Gilde Oergraan.


Bijzonderheden

Ons motto is “We Love to Knead – We Knead to Love.”


Openingstijden
MA08:00 - 17:30
DI08:00 - 17:30
WO08:00 - 17:30
DO08:00 - 17:30
VR08:00 - 18.00
ZA07:30 - 17:00
ZOGesloten


Bijzonderheden

Wij zijn tijdens de lockdown gewoon geopend. Komt u liever niet naar de winkel? Plaats uw bestelling dan via de webshop en kies voor thuisbezorging. Vanwege de elkaar snel opvolgende maatregelen rondom het coronavirus kunnen de openingstijden wijzigen. De Koning, De Echte Bakker


Plattegrond

Open Googlemaps