Donderdag 22 december 2016 staken medewerkers van gemeente Binnenmaas, wethouder Wouter Joosten en bestuursleden van BIZ Centrum Puttershoek de handen uit de mouwen in het winkelcentrum van Puttershoek. De doorgang tussen Albert Heijn en Makelaardij de Jong krijgt een frisse make-over.

Na de aanleg eerder dit jaar van 33 gratis parkeerplaatsen achter de Albert Heijn werden vandaag de plantenvakken gevuld. Samen met de nieuwe bestrating zorgt de gevarieerde beplanting voor een betere uitstraling, meer verbondenheid en een betere bereikbaarheid van de etalages. En met de komst van een grote ondergrondse glasbak behoren de lege flessen naast de glascontainer ook tot het verleden. 

De oude beplanting en situatie bij de glasbak waren een doorn in het oog van de BIZ. Daarom maakten de gemeente en de BIZ met elkaar plannen voor een nieuwe inrichting. De samenwerking tussen BIZ Centrum Putterhoek en gemeente Binnenmaas wordt steeds meer zichtbaar. Dit tot grote tevredenheid van de voorzitter Jens de Jong, voorzitter van de BIZ. “Elke dag wordt er dankbaar gebruikgemaakt van de parkeerplaatsen van het nieuwe parkeerterrein”. Ook wethouder Joosten van gemeente Binnenmaas is enthousiast over de goede samenwerking “Ik vind het mooi om te zien hoe de samenwerking met een groep enthousiaste ondernemers tot zulke snelle resultaten leidt.”.


Terug