Evenementen

Lichtjesparade 2019

zaterdag 14 december 2019 -

Lichtjesparade 2019

Zet zaterdag 14 december alvast in je agenda. Dan trekt de Lichtjesparade weer door de straten van Puttershoek. Dit jaar verzamelen we op het Winterwonderplein/Maximaplein in winkelcentrum Puttershoek. Zet jezelf in het licht en loop, rol of dans mee! 

De Lichtjesparade 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van de BIZ: Suiker Unie Specialiteitenfabriek • Zeilcharterschip De Zeeland • Autobedrijf Jan Snel • Café 't Veerhuys • De Vlees Express • Loodgietersbedrijf J. Hoogvliet B.V. • Autorijschool Gert Doek • Ron de Wolf Bestratingen • De Geus Tapijt • i.s.m. de winkeliers van Winkelcentrum PuttershoekBIZ Centrum Puttershoek en Sport- en Dansstudio Binnenmaas.

Volg onze FB-pagina voor alle actuele info over de evenementen van Winkelcentrum Puttershoek, dan mis je niets!


Terug naar het overzicht

Fashion Verwenmiddag bij Shoeby

Mama, wat ben je mooi!

De Fashion verwenmiddag die Marina den Boer won in de Moederdagloterij, begint bij Bibi Kappers. Cora geeft schouderlange haar van Marina wat meer pit, door een lange bob met pony te knippen. Oeps! Dat is best even slikken bij de aanblik van zoveel haren op de grond. Is er zo veel vanaf gegaan? Maar na een blik in de spiegel is Marina enthousiast en stapt ze met haar nieuwe coupe vol verwachting binnen bij de meiden van Shoeby Fashion Puttershoek

Visagie-7.jpg#asset:594

Daar hangen al twee sets klaar, die Shirly en Lilian met veel zorg voor haar hebben uitgekozen. 

Na een eerste pas-sessie mag visagiste Esther Jonas zich uitleven. Ze houdt alles ingetogen in mooie tinten roze en groen, hetgeen perfect past bij de persoonlijkheid van Marina én de door Shoeby uitgekozen outfit. Dochter Gwen bekijkt haar moeder van top tot teen en spreekt haar bewondering uit voor de metamorfose."Mama, wat ben je mooi!"

Na afloop overhandigt eigenaresse Shirly namens alle winkeliers een Shoeby cadeaubon en een make-up box met Collistar artikelen uit de collectie van Dio Michelle/Bewust Winkelen. Marina: "Het was heerlijk om zo in de watten te worden gelegd en om mijzelf zo stralend te zien. Zal ik gaan voor de set met Bali broek uit de Mini&Me collectie, gecombineerd met de koraalroze singlet, het vest en de sleehakken? Of het groene Brendi jurkje van Except met de sandaaltjes met zebraprint en het zwarte jack? Of misschien kies ik wel iets heel anders uit de Shoeby collectie. Ik zie zoveel leuks hier in de winkel!"

Bekijk het foto-album