Uitbater Gert Schilperoort van Cultureel Centrum en Brasserie De Drie Lelies in Puttershoek stond even vreemd te kijken toen hij vorige week opeens de Hoofdpiet aan de telefoon kreeg. Gert: ’Hij vertelde op zoek te zijn naar een fijne logeerplek voor Sint in Puttershoek. Of ik Sint onderdak kon geven? Maar natuurlijk, wat een eer!”

Cultureel Centrum en Brasserie De Drie Lelies geeft het hele jaar door onderdak aan culturele instellingen, clubs en verenigingen. En je kunt er ook goed een vergadering organiseren of feestje geven. Al worden alle trouwerijen, optredens en andere activiteiten nu even doorgeschoven naar volgend jaar. Gastvrijheid en voor mensen koken, zit de ondernemer in het bloed, die ook cateringservice biedt. Ik heb ook beloofd regelmatig voor Sint te koken, want in de keuken staan en mensen verrassen, doe ik het liefst. Hoe de logeerplek eruit ziet? Ik mag niet teveel verklappen van Hoofdpiet, maar ik kan je wel vertellen dat het een unieke logeerplek is, die qua beleving anders is dan Sint gewend is. Kom zelf maar kijken. Sint logeert vanaf zaterdag 21 november bij ons in De Drie Lelies.”

Van buitenaf te bewonderen
De plek waar Sint logeert na zijn aankomst in de Hoeksche Waard, is alleen van buitenaf te bewonderen. Maar het fijne daarvan is, dat je nooit voor een dichte deur staat. En altijd kunt gluren wanneer het jullie gezin even uitkomt. Om bijvoorbeeld te kijken welke kleurplaten er bij Sint zijn bed hangen.

Kleuren voor Sint
Sint heeft ons verteld heel blij te zijn met alle mooie tekeningen die de kinderen al voor hem hebben gemaakt. De Pieten willen zijn logeerplek in Puttershoek ook graag gezellig maken met heel veel kleurplaten. Help je mee met kleuren? Download hier een echte Puttershoekse Sintkleurplaat, speciaal getekend door Mamakaart.nl. Een kleurplaat afhalen bij Marskramer, Shoeby, Twee Ons Geluk of Zilverschoontje kan ook. Kleur hem zo mooi mogelijk in. Stop hem in de brievenbus voor Sint, bij Twee Ons Geluk voor de deur. Eigenaresse Marieke Bijl zorgt er dan persoonlijk voor dat de tekeningen bij Sint terechtkomen. Je mag natuurlijk ook zelf iets tekenen of schrijven aan Sint. De brievenbus voor Sint sluit op 4 dec. om 17.30 uur.

Niet fit of in thuisquarantaine?
Ben je niet in staat bent om de tekening in de brievenbus te brengen, bijv. omdat je met je gezin in thuisquarantaine zit? Maak er dan een foto van en mail die uiterlijk 3 december naar bizputtershoek@gmail.com.

Download hier je kleurplaat voor Sint

Sint logeerplek Puttershoek
Van 21 nov. t/m 5 dec.
Alleen van buitenaf te bewonderen
Hoek Narvikstraat 1/Eendrachtsweg, Puttershoek


Terug