Genieten jij en je kids ook zo van de activiteiten die in Winkelcentrum Puttershoek worden georganiseerd? Door het opzetten van een statiegeld-actie bij Albert Heijn Wim Martijn en een oproep voor vrijwilligers hopen de winkeliers die samenwerken in BIZ Centrum Puttershoek, iedereen veel plezier te kunnen blijven bezorgen.

"Ons evenemententeam is klein maar fijn. Dat is in de praktijk vaak heel handig: we zijn erg slagvaardig en hebben nooit lang nodig om een knoop door te hakken. Daarnaast weten we precies wat we aan elkaar hebben", aldus Jeanette Goudswaard, die in opdracht van de winkeliers de spreekwoordelijke kar trekt. Maar we zijn ook erg kwetsbaar. De ondernemers die in de evementencommissie zitten, moeten tijdens een event natuurlijk gewoon in de winkel staan of een stand bemannen. En als er iemand ziek of op vakantie is, moeten anderen dubbele diensten draaien, naast hun gewone dagelijkse werk en zorgtaken. Dat is soms een mission impossible. We doen daarom een oproep aan alle mensen die lokaal winkelen in Winkelcentrum Puttershoek een warm hart toedragen, om zich aan te melden als vrijwilliger."

Blij met elk uurtje hulp
Nancy Zilverschoon van het recent compleet vernieuwde Fa. Kleis Zilverschoon & Zilverschoontje vult aan: "We zijn blij met elk uurtje hulp en zoeken vrijwilligers van allerlei pluimage. Denk aan 'niet lullen maar poetsen' types, die hun hand er niet voor omdraaien om dranghekken te plaatsen tijdens evenementen of te helpen met de opbouw van het evenemententerrein. Of 'knutseltantes', die helemaal in hun element zijn als ze samen met kinderen de mooiste knutselwerkjes maken. Ook zijn we blij met 'creatieve geesten' die barsten van de goede ideeën voor thema's en onze evenementen kunnen voorzien van passende deco. Maar ook 'bartypes', die het leuk vinden om tijdens evenementen achter een (fris)drankuitgiftepunt te staan, kostuummakers en vloggers of bloggers zien we graag aansluiten."

Steek ook je hand op
Kun jij je nog wat uurtjes vrijmaken om onderdeel te zijn van een succesvol en gezellig evenemententeam? Steek dan je hand op voor de info-avond op woensdagavond 30 oktober in Puttershoek. We vertellen je dan alles over de komende evenementen en wat jouw rol daarin kan zijn. Daarna kun je zelf aangeven met welk evenement je mee wilt draaien en op welke manier. Meld je aan via bizputtershoek@gmail.com of stuur een privébericht via Facebook.

Doneren kan ook!
Draag je liever op een andere manier je steentje bij aan een geslaagd evenement? Doneer dan nu je statiegeldbonnen in de zuil bij Albert Heijn Puttershoek. Eigenaar Wim Martijn doneert het opgehaalde bedrag aan de BIZ-pot en daarmee kunnen we entertainment inhuren voor de evenementen. Een te gekke fotobooth, straatartiest, band of misschien wel zo'n schattig electrisch boemeltreintje... Meesparen met statiegeldbonnen kan tot eind oktober 2019. Doe je mee?


Terug