Evenementen

Zoete Zaterdag

zaterdag 24 juni 2023 -

Zoete Zaterdag

Suikerdorp Puttershoek beleeft op 24 juni de eerste editie van Zoete Zaterdag

Hallo, Zoete Zaterdag! 

Suikerdorp Puttershoek maakt zich op voor Zoete Zaterdag. Een nieuw event, volgens een beproefd recept: een braderie met kramen om te struinen, foodaanbieders, terrassen om neer te ploffen met iets lekkers, kinderattracties waar je kids uren zoet zijn, dansdemo’s en live muziek! En dat alles in de ambiance van de meer dan 30 winkels en ondernemers op het gebied van mode, bloemen, delicatessen, lifestyle en horeca van winkelcentrum Puttershoek.

Zoete Zaterdag vindt plaats op 24 juni, bijna de langste dag van het jaar. Dus geen haast, geniet zolang je wilt! De braderie en de kinderattracties zijn er tussen 10.00 en 16.00 uur. Daarna gaat het los op de terrassen van o.a. Délifrance/Kwalitaria, ByBabette en Café ’t Centrum. De Afterparty’s bij Café ’t Centrum en die bij Café ’t Veerhuys zijn legendarisch en gaan door tot in de kleine uurtjes.

Het event Zoete Zaterdag vervangt de Puttershoekse Ponymarkt, waar al jarenlang geen pony’s meer verhandeld worden. Zoete Zaterdag wordt georganiseerd door Koolen & Koolen & BIZ Centrum Puttershoek en krijgt een vaste plek op de evenementenkalender: de laatste zaterdag van juni. 

Inschrijven standhouders
Schrijf je in voor een kraam op 24 juni

Kijk voor meer info over Zoete Zaterdag op de FB-pagina van winkelcentrum Puttershoek of in het event Zoete Zaterdag


Terug naar het overzicht

Throwback Thursday: Ponymarkt mei 2018

Good vibes only, op de Ponymarkt 2.0 in Puttershoek, die zaterdag in mei 2018. Onder tropische temperaturen waren er optredens van de Slagwerkgroep van MaasMuziekDoor Visser & Band, kinderkoor de Puppies en het grote Popkoor Pop-Up

Draaimolen.jpg#asset:640

Er konden verzoeknummers worden ingediend bij de levende jukebox. Tijdens het struinen langs alle kramen, was het goed vertoeven op één van de pop-up terrassen die ons winkelcentum rijk was, die zonovergoten zaterdag. De jongere kinderen konden zich uitleven op het Deliplein met o.a. minicars, draaimolen, eendjes vissen, mobiele ballenbak en bungytrampoline. Dat deed onze mascotte Pientje Putter óók!

De alles-in-één-fiets bleek een echte kindermagneet met zijn goochelkunsten en ballonfiguren die geluid maakten als je op hun neus drukte. Huh? Hoe dan? De Omloop van de Hoeksche Waard en Roparunloop voor het goede doel van Roparunteam 92 Binnenmaas RunforLife waren sportieve spektakelstukken, die voor een gezonde dosis sportieve spanning zorgden. Sven Kramer deed mee aan de Omloop en liet zich van zijn beste kant zien. Na de finish werden de toeschouwers getrakteerd op een kippenvelmoment toen twee politieagenten op hun motor aan kwamen rijden met een vlag tussenin, met daarop een echt huwelijksaanzoek... Dit was Puttershoek op zijn best!

Bekijk het foto-album