Evenementen

Zoete Zaterdag

zaterdag 24 juni 2023 -

Zoete Zaterdag Zoete Zaterdag

Hallo, Zoete Zaterdag! 

Suikerdorp Puttershoek maakt zich op voor Zoete Zaterdag. Een nieuw event, volgens een beproefd recept: een braderie met kramen om te struinen, foodaanbieders, terrassen om neer te ploffen met iets lekkers, kinderattracties waar je kids uren zoet zijn, dansdemo’s en live muziek! En dat alles in de ambiance van de meer dan 30 winkels en ondernemers op het gebied van mode, bloemen, delicatessen, lifestyle en horeca van winkelcentrum Puttershoek.

Bekijk de plattegrond

Zoete Zaterdag vindt plaats op 24 juni, bijna de langste dag van het jaar. Dus geen haast, geniet zolang je wilt! De braderie en de kinderattracties zijn er tussen 10.00 en 16.00 uur. Daarna gaat het los op de terrassen van o.a. Délifrance/Kwalitaria, ByBabette en Café ’t Centrum. De Afterparty’s bij Café ’t Centrum en die bij Café ’t Veerhuys zijn legendarisch en gaan door tot in de kleine uurtjes.

Kom zoveel mogelijk lopend, met het ov, of met de fiets. De parkeergelegenheid voor auto's is beperkt op 24 juni. Fietsen kunnen worden gestald op het achterste gedeelte van de parkeerplaats aan de Oranjelaan OZ. Geen vervoer? De Wielewaal rijdt ook naar Zoete Zaterdag. Maak hier een afspraak met De Wielewaal.

Informatie voor omwonenden

Vanaf vrijdagavond 22.00 uur is het niet mogelijk om in de winkelstraten of op de parkeerpleinen te parkeren.
Bekijk hier de brief voor omwonenden.
Bekijk hier de afzettingen in en rond de straten van het Winkelcentrum vanaf vrijdag 23 juni t/m zaterdag 24 juni.

Het event Zoete Zaterdag vervangt de Puttershoekse Ponymarkt, waar al jarenlang geen pony’s meer verhandeld worden. Zoete Zaterdag wordt georganiseerd door Koolen & Koolen & BIZ Centrum Puttershoek en krijgt een vaste plek op de evenementenkalender: de laatste zaterdag van juni. 

Kijk voor meer info over Zoete Zaterdag op de FB-pagina van winkelcentrum Puttershoek of in het event Zoete ZaterdagTerug naar het overzicht

Hartjesdag 2024

Zaterdag 10 februari 2024 

Het was een gezellige zaterdag! Pientje Putter en de hartjesdame hebben vele chocoladehartjes uitgedeeld aan de klanten. De ondernemers hebben vrolijke ballonnen op te toonbank. Liefde voor iedereen in winkelcentrum Puttershoek. 

Deze mooie, liefdevolle activiteit is mede mogelijk gemaakt door alle BIZ ondernemers van Winkelcentrum Puttershoek. 

Bekijk het foto-album