Evenementen

Puttershoek aan de Maas 2023

zaterdag 03 juni 2023 - 1, 2 en 3 juni

Puttershoek aan de Maas 2023

Uitgaan en ontmoeten als nooit tevoren
Zin om een feestje te bouwen en/of aan een leuke activiteit deel te nemen? Op 1, 2 & 3 juni organiseert de Stichting Puttershoek aan de Maas voor de 1e keer het spetterende evenement PUTTERSHOEK aan de MAAS aan het Weverseinde in Puttershoek.

De bedoeling is om een jaarlijks terugkerend evenement te presenteren voor alle inwoners van Puttershoek en omliggende gemeentes.De vele soorten activiteiten met o.a. DJ’s, artiesten, sport, oldtimerskinderactiviteiten, etc., maakt dat het evenement toegankelijk is voor alle leeftijdsgroepen. Bekijk hier het volledige programma van dag tot dag.

Uiteraard is er ook aan de inwendige mens gedacht met een uitgebreid horeca aanbod van drankjes en hapjes.

Indien u wilt deelnemen aan een activiteit graag hier aanmelden.

Entreekaarten zijn online en/of op het evenementen terrein verkrijgbaar.

Alle vrijwilligers, deelnemende partners en artiesten heten u van harte welkom op Puttershoek aan de Maas op de al genoemde dagen! 

Meer info via www.puttershoekaandemaas.nl en via de Instagram-pagina van het event.


Terug naar het overzicht

Throwback Thursday: Ponymarkt mei 2018

Good vibes only, op de Ponymarkt 2.0 in Puttershoek, die zaterdag in mei 2018. Onder tropische temperaturen waren er optredens van de Slagwerkgroep van MaasMuziekDoor Visser & Band, kinderkoor de Puppies en het grote Popkoor Pop-Up

Draaimolen.jpg#asset:640

Er konden verzoeknummers worden ingediend bij de levende jukebox. Tijdens het struinen langs alle kramen, was het goed vertoeven op één van de pop-up terrassen die ons winkelcentum rijk was, die zonovergoten zaterdag. De jongere kinderen konden zich uitleven op het Deliplein met o.a. minicars, draaimolen, eendjes vissen, mobiele ballenbak en bungytrampoline. Dat deed onze mascotte Pientje Putter óók!

De alles-in-één-fiets bleek een echte kindermagneet met zijn goochelkunsten en ballonfiguren die geluid maakten als je op hun neus drukte. Huh? Hoe dan? De Omloop van de Hoeksche Waard en Roparunloop voor het goede doel van Roparunteam 92 Binnenmaas RunforLife waren sportieve spektakelstukken, die voor een gezonde dosis sportieve spanning zorgden. Sven Kramer deed mee aan de Omloop en liet zich van zijn beste kant zien. Na de finish werden de toeschouwers getrakteerd op een kippenvelmoment toen twee politieagenten op hun motor aan kwamen rijden met een vlag tussenin, met daarop een echt huwelijksaanzoek... Dit was Puttershoek op zijn best!

Bekijk het foto-album