Foto's

Throwback Thursday: Ponymarkt mei 2018

Terug naar het overzicht »

Good vibes only, op de Ponymarkt 2.0 in Puttershoek, die zaterdag in mei 2018. Onder tropische temperaturen waren er optredens van de Slagwerkgroep van MaasMuziekDoor Visser & Band, kinderkoor de Puppies en het grote Popkoor Pop-Up

Draaimolen.jpg#asset:640

Er konden verzoeknummers worden ingediend bij de levende jukebox. Tijdens het struinen langs alle kramen, was het goed vertoeven op één van de pop-up terrassen die ons winkelcentum rijk was, die zonovergoten zaterdag. De jongere kinderen konden zich uitleven op het Deliplein met o.a. minicars, draaimolen, eendjes vissen, mobiele ballenbak en bungytrampoline. Dat deed onze mascotte Pientje Putter óók!

De alles-in-één-fiets bleek een echte kindermagneet met zijn goochelkunsten en ballonfiguren die geluid maakten als je op hun neus drukte. Huh? Hoe dan? De Omloop van de Hoeksche Waard en Roparunloop voor het goede doel van Roparunteam 92 Binnenmaas RunforLife waren sportieve spektakelstukken, die voor een gezonde dosis sportieve spanning zorgden. Sven Kramer deed mee aan de Omloop en liet zich van zijn beste kant zien. Na de finish werden de toeschouwers getrakteerd op een kippenvelmoment toen twee politieagenten op hun motor aan kwamen rijden met een vlag tussenin, met daarop een echt huwelijksaanzoek... Dit was Puttershoek op zijn best!

Klik op de foto's voor een vergroting