Winkelen

Shoeby

  • Shoeby
  • Shoeby
  • Shoeby
  • Shoeby
 
Achtergrond

Shoeby Puttershoek is een franchise vestiging, dus we zijn echt lokale ondernemers. Bij ons komt service op de eerste plaats!


Assortiment

Bij ons vindt u trendy dames-, heren- en kinderkleding vanaf maat 92 en de juiste accessoires om het geheel af te stylen. U kunt dus met het hele gezin bij ons terecht.


Sfeer

In onze ruime winkel hechten wij aan een ongedwongen sfeer, maar ons team staat uiteraard voor u klaar! Er is altijd tijd voor een vers kopje koffie of thee en voor de kids is er van alles te doen.


Bijzonderheden

U kunt bij ons terecht voor gezellige VIP-avonden (die wij dan speciaal voor u organiseren) met vriendinnen/familie/collega’s/vereniging en voor super leuke kinderfeestjes. Info hierover is verkrijgbaar in de winkel!


Openingstijden
MA11:00 - 17:30
DI10:00 - 17:30
WO10:00 - 17:30
DO10:00 - 17:30
VR10:00 - 21.00
ZA10:00 - 17:00
ZOGesloten


Bijzonderheden

Op zicht kleding meenemen en thuis passen of telefonisch bestellen en thuisbezorgen is bij ons geen probleem! NIEUW is de suprise box, waarbij onze personal shoppers een box samenstellen op basis van jouw persoonlijke voorkeuren. Hij wordt bij je thuisbezorgd en afrekenen doe je achteraf met een Tikkie.Shoeby


Plattegrond

Open Googlemaps