Winkelen

Shoeby

  • Shoeby
  • Shoeby
  • Shoeby
  • Shoeby
 
Achtergrond

Shoeby Puttershoek is een vestiging volgens het 'personal shopper'-concept, dus we zijn echt lokale ondernemers. Bij ons komt service op de eerste plaats!


Assortiment

Bij ons vindt u trendy dames-, heren- en kinderkleding vanaf maat 98 en de juiste accessoires om het geheel af te stylen. U kunt dus met het hele gezin bij ons terecht.


Sfeer

In onze ruime winkel hechten wij aan een ongedwongen sfeer, maar ons team staat uiteraard voor u klaar! Er is altijd tijd voor een vers kopje koffie of thee en voor de kids is er van alles te doen.


Bijzonderheden

U kunt bij ons terecht voor gezellige VIP-avonden (die wij dan speciaal voor u organiseren) met vriendinnen/familie/collega’s/vereniging en voor super leuke kinderfeestjes. Info hierover is verkrijgbaar in de winkel!


Openingstijden
MA11:00 - 17:30
DI10:00 - 17:30
WO10:00 - 17:30
DO10:00 - 17:30
VR10:00 - 21.00
ZA10:00 - 17:00
ZOGesloten


Bijzonderheden

* SHOEBY GESLOTEN * Tot nadere berichtgeving is Shoeby helaas gesloten vanwege geleden rook- en waterschade ten gevolge van een woningbrand boven de winkel. Afhaal of inleveren via DHL is daarom niet mogelijk. De pakketten die ten tijde van de brand in de winkel aanwezig waren, zijn intact gebleven en meegegeven aan DHL. U kunt uw pakket volgen via de track-and-trace code.

Volg het actuele Shoeby nieuws via FB of Instagram.

Team Shoeby hoopt zo snel mogelijk weer terug te keren naar de situatie waarin u gewoon weer kunt bestellen via social media of telefonisch op 078 64 51 191. Daarna bezorgen wij de kleding en/of accessoires bij u thuis, de dag en tijd uiteraard in overleg.
Er kan betaald worden via een tikkie of contant. Uiteraard wordt de bestelling leuk verpakt en zorgen we voor een leuk extraatje.

Shoeby


Plattegrond

Open Googlemaps