Winkelen

Bakkerij Aardoom

  • Bakkerij Aardoom
  • Bakkerij Aardoom
  • Bakkerij Aardoom
 
Achtergrond

Van kwalitatief goed meel tot de uiteindelijke lekkernij die met de klant meegaat. Onze broden, taarten en gebakjes zijn niet zomaar producten. Het zijn producten die wij iedere dag met veel plezier, puurheid en passie maken. Het liefst net weer wat beter dan die dag ervoor. Hoe alledaags en vanzelfsprekend brood en banket misschien ook is, wij vinden het nog steeds bijzonder!


Assortiment

Onze producten zijn veelal handgemaakt en dus ook ambachtelijk. Zo is geen brood of banket bij ons hetzelfde. Iedere dag vers gemaakt van verschillende soorten graan als spelt, tarwe, maar ook haver, rogge en boekweit. Zo hebben we een ruim en zeer gevarieerd assortiment voor iedere smaak, allergie, dieet of voorkeur. Onze enthousiaste verkoopsters adviseren u graag met hun uitgebreide productkennis.


Bijzonderheden

Heeft u onze belegde broodjes wel eens geproefd? Wanneer alle ingrediënten vers op voorraad zijn, kan het klaargemaakt worden terwijl u wacht. Heeft u weinig tijd om te wachten? Bestel het dan enige tijd vooraf per telefoon. De keuze is aan u.


Openingstijden
MA08:00 - 17:00
DI08:00 - 12:30
WO07:30 - 17:00
DO07:30 - 17:00
VR07:30 - 17:30
ZA06:30 - 15:00
ZOGesloten


Bijzonderheden

Elke donderdag: 4 broden halen, 3 betalen (m.u.v. zuurdesem, rustiek, spelt, en roggebrood).Bakkerij Aardoom


Plattegrond

Open Googlemaps