Foto: Kerpelfotografie

Twee Ons Geluk en Zilverschoontje uit Puttershoek slaan de spreekwoordelijke handen inéén en presenteren vanaf nu hun baby- en kidscollecties in de webshop van Twee Ons Geluk. Zo kunnen klanten van beide winkels 24/7 veilig en vertrouwd vanuit huis hun favoriete items bestellen en zo de beide sympathieke lokale winkeliers steunen in deze uitzonderlijke tijden.

Nancy Zilverschoon van Zilverschoontje: “De nieuwe lentecollectie voor baby’s en kids hing net te pronken in onze compleet gerestylde winkel, toen de corona-maatregelen van kracht werden. Ik keek naar al die vrolijke kleuren aan onze volle kledingrekken en moest even slikken.” Gelukkig was er een oplossing. En die bleek dichterbij dan gedacht. Een paar winkels verderop dacht Marieke Bijl van Twee Ons Geluk na over de 1,5 meter economie. Ze besloot haar webshop weer nieuw leven in te blazen. Die had ze na de opening van haar conceptstore Twee Ons Geluk in het altijd drukke Winkelcentrum Puttershoek in de sluimerstand gezet. De webshop bleek toen niet te combineren met het runnen van een stenen winkel en de zorg voor haar jonge gezin. Toch bleven haar klanten, die in alle windstreken van Nederland en zelfs daarbuiten wonen, erom vragen.

Marieke: “Toen het normale winkelen in maart veranderde ging ik nadenken en schrijven. Hoe kom ik deze periode met zo min mogelijk kleerscheuren door? Nu ik ook geen kinderfeestjes en workshops voor volwassenen kan organiseren, heb ik verschillende cadeaupakketten gemaakt en leuke vakantiepakketten voor thuis samengesteld. Want voor veel gezinnen is dit ook een mooie periode, waarin veel meer tijd wordt vrijgemaakt om dingen thuis te ondernemen en echte aandacht te hebben voor elkaar. Mijn nieuwe cadeaupakketten en vakantieboxen haken in op die momenten.”

Win-win-situatie
Vanwege de overeenkomsten in doelgroepen en dezelfde manier van werken, besloot Marieke om haar collega en mede BIZ-ondernemer Nancy Zilverschoon van Zilverschoontje Baby & Kids een helpende hand te bieden. Nancy: ’Samen’ is in deze tijden het sleutelwoord om te overleven. Marieke bood mij een aantal virtuele kledingrekken aan op haar webshop, zodat ik het assortiment baby- en kinderkleding (maat 44 t/m 176) van Zilverschoontje ook online kan aanbieden. Een win-win-situatie.”

Marieke vult aan: “Het assortiment van Zilverschoontje is een mooie aanvulling op mijn vaste assortiment van baby- & kinderkleding, speelgoed, sieraden, delicatessen en andere mooie lifestyle artikelen, waaronder tuinaccessoires. Zo bieden we samen nog meer keuze voor onze klanten die juist nu trouw willen blijven aan hun favoriete winkels. Het werkt, omdat we veel gezamenlijke klanten hebben. In veel kinderkasten hangen de leuke setjes van Twee Ons Geluk en Zilverschoontje naast elkaar. Klanten die bij ons in de winkel niet kunnen slagen voor dat ene shirt voor op het broekje, verwijzen we naar Zilverschoontje een paar deuren verderop en andersom. En daar wordt iedereen blij van. Klant blij, wij blij.”

Shop veilig en vertrouwd vanuit huis
Alle baby- en kinderkleding uit de collecties die Zilverschoontje in de winkel heeft hangen, is vanaf nu ook tijdelijk te bestellen via www.tweeonsgeluk.nl/babykleding en www.tweeonsgeluk.nl/kinderkleding. Zo kan iedereen die graag bij Zilverschoontje winkelt, vanwege het goede advies en de vrolijke en stoere kindercollecties van Feetje, Noppies, Sturdy, Jubel, Quapi en Levv, lekker makkelijk een nieuwe kidsoutfit bij elkaar shoppen. Gewoon thuis. Veilig en toch vertrouwd. Dikke kans dat Nancy of Marieke hem persoonlijk bij je thuisbezorgt, want bezorgen in Maasdam en Puttershoek is gratis. Tegen kleine vergoeding bezorgen ze ook in andere plaatsen in de Hoeksche Waard. Voor wie daarbuiten woont, komt de bestelling per postbezorger en gelden de verzendkosten zoals omschreven op de site.

Sprongetje van geluk
De klanten van Twee Ons Geluk zijn dolblij en bestellen alweer dankbaar bij hun vertrouwde webshop. En wat vinden de klanten van Zilverschoontje ervan? Angela Vogelenzang-de Jong: “Mijn dochters maakten een sprongetje van geluk toen Nancy met een grote glimlach met hun nieuwe outfits voor de deur stond. Dat was een complete verrassing voor ze. Maar ze vonden het ook jammer dat ze nu niet op de catwalk bij Zilverschoontje konden showen, zoals anders. We hebben daarom thuis een modeshowtje gegeven. Compleet met ladyspeaker (ik dus) en publiek (papa). De oma’s en opa’s keken live mee via videobellen. Het bleek een leuke onderbreking van de dagelijkse gang van zaken.”

De online collecties op de webshop www.tweeonsgeluk.nl zijn natuurlijk ook te bewonderen en te koop in de winkels. Twee Ons Geluk en Zilverschoon zijn gewoon geopend. Tijdelijk is er geen koopavond op vrijdag. Wel kunt u bij beide winkels privéshopppen op afspraak buiten openingstijden of beeldbellen. 

Twee Ons Geluk, Pieter Repelaerstraat 70, Winkelcentrum Puttershoek. 06-23 30 90 48

Zilverschoontje Baby & Kids, Pieter Repelaerstraat 60, Winkelcentrum Puttershoek. 078 - 676 12 37


Terug