Winkelen

Hippe Kip

  • Hippe Kip
  • Hippe Kip
  • Hippe Kip
  • Hippe Kip
 
Achtergrond

Welkom bij Hippe Kip Puttershoek. Bij ons kunt u terecht voor de nieuwste trends op het gebied van damesmode en daarbij behorende accessoires om uw outfit compleet te maken. Om de collectie zo afwisselend mogelijk te maken kopen wij twee keer per week in. Onze collectie komt over vandaan van Amsterdam tot Parijs en van Duitsland tot Milaan. Ons doel is dat iedereen bij ons kan slagen van jong tot oud en van dun tot een maatje meer!

Hippe Kip is begonnen als familie bedrijf wat wordt gerund door moeder en zoon José & Virgil. In de winkel is het altijd een gezellige boel. De webshop is een verlengstuk van de winkels in Puttershoek en Rotterdam en voor mensen die net iets verder wonen, of even geen tijd hebben om langs te komen. Het blijft natuurlijk het leukst om naar de winkel zelf te komen, omdat de collectie daar uitgebreider is. Wij zijn oprecht en eerlijk. Wij willen dat u met een goed gevoel de deur uitgaat want dan zijn wij ook pas tevreden!


Hippe Kip

Pieter Repelaerstraat 62b
3297BM PUTTERSHOEK
T: 06 13353047
https://hippekipdamesmode.nl/ https://www.facebook.com/hippekipdamesmodeputtershoek/
Openingstijden
MAGesloten
DI09:30 - 17:30
WO09:30 - 17:30
DO09:30 - 17:30
VR09:30 - 17:30
ZA09:30 - 16:30
ZOGesloten


Bijzonderheden

Vanwege de lockdown is onze winkel helaas gesloten. Maar online zijn we 24/7 open en is er twee keer per week een kakelverse collectie. U kunt al onze producten bestellen en thuis laten bezorgen via onze webshop.Hippe Kip


Plattegrond

Open Googlemaps