Winkelen

ACS Bloem & Plant

  • ACS Bloem & Plant
  • ACS Bloem & Plant
  • ACS Bloem & Plant
  • ACS Bloem & Plant
 
Achtergrond

ACS Bloem & Plant is een winkel waar je altijd wel een goede reden voor kunt bedenken om even binnen te lopen. Er is elke week een scherpe actie, zoals twee bossen roosjes of gerbera’s voor € 5,-. Maar ook de liefhebber van exclusieve boeketten vindt hier precies het juiste arrangement of die bijzondere bloemensoort. Ook voor woonaccessoires en tuinplanten bent u op de Pieter Repelaerstraat 59 aan het juiste adres.


Assortiment

ACS Bloem & Plant heeft korte lijnen met de groothandel die dagelijks op drie bloemenveilingen in Nederland bloemen en planten inkoopt. Tuinplanten komen rechtstreeks van de kweker. Dit zorgt voor dagelijks verse bloemen, planten en tuinplanten, waar u lang plezier van hebt.


Specialiteit

Trots is men op het rouwbloemwerk dat men in opdracht maakt voor begrafenisondernemingen binnen en buiten de Hoeksche Waard. Bedrijven kunnen een zakelijk arrangement afsluiten, waarbij men elke week een boeket geleverd krijgt voor bij de receptie of de vergaderruimte. Ook zorginstellingen en kerken zijn blij met de wekelijkse bezorging van boeketten.


Sfeer

Bloembindster Carlijn is het vertrouwde gezicht van de nieuwe bloemenzaak in Winkelcentrum Puttershoek. Ze wordt bijgestaan door parttime collega Heleen en eigenaar Aris Schipper. De winkel mag dan nieuw zijn in Puttershoek, de in- en verkoop van bloemen en boeketten is gesneden koek voor dit team. Men verkoopt al jarenlang bloemen op diverse markten in Brabant en levert bloemen aan supermarkten. 


Bijzonderheden

Op dit moment zijn er plannen om samen te gaan werken met twee grote bloemenbestelsites. Tot dat dit definitief is, kunt u via de website www.acsbloemenplant.nl bloemen bestellen. U vindt er een uitgebreid assortiment boeketten, bloemen en planten. Speciale wensen kunt u natuurlijk ook per mail of via de telefoon doorgeven. Stap gerust eens binnen in de ruime winkel, waar Carlijn u graag over alle mogelijkheden vertelt en de bezorging in de regio voor u regelt. U vindt er geheid inspiratie voor thuis en op de zaak.


ACS Bloem & Plant

Pieter Repelaerstraat 59
3297 BL Puttershoek
T: 078 78 56 199
http://www.acsbloemenplant.nl/ bloemen@acsbloemenplant.nl https://www.facebook.com/acs.bloemenhandel.7
Openingstijden
MAGesloten
DI09.00 - 17:30
WO09.00 - 17:30
DO09.00 - 17:30
VR09.00 - 20:00
ZA09.00 - 17:00
ZOGesloten


ACS Bloem & Plant


Plattegrond

Open Googlemaps