Evenementen

Winterwonderplein

zaterdag 14 december 2019 - 21:00

Winterwonderplein

Zaterdag 14 december staat Puttershoek weer 'aan'. Van 10.00 - 21.00 uur is er een gezellig Winterwonderplein in het winkelcentrum met kramen van plaatselijke winkeliers en webshops uit de regio. 

Er is muziek, er zijn heerlijke oliebollen en mooie kerstbomen te koop. Er kan geproefd worden bij diverse standhouders en je kunt hier naar hartelust shoppen voor Kerst. Maak een foto met de hele familie in Dickens-style bij de gratis fotobooth en warm je op bij het grote kampvuur of met een warme chocomel of glühwein bij de skihut. Geniet de hele dag door van de verschillende optredens van muzikanten en dansers van Sport- en Dansstudio Binnenmaas. 

Kom inspiratie opdoen voor de feestdagen en verwonder je...


Terug naar het overzicht

Lichtjesparade

Vrijdagavond 18 december om 18.45 uur vertrok de Lichtjesparade van het Zomerplein in de ‘Wijk van je leven’. Onder aanvoering van drumfanfare Oranje Garde Heinenoord werd een lint van licht getrokken door de straten van Puttershoek. Onderweg was er van alles te zien. Fotograaf Tedo Lemstra was erbij en legde het geheel sfeervol vast. HW1.tv zorgde voor een mooie filmimpressie. Bekijk hier de video. 

Bekijk het foto-album