Evenementen

Sint logeert in Puttershoek

zaterdag 05 december 2020 -

Sint logeert in Puttershoek

Uitbater Gert Schilperoort van Cultureel Centrum en Brasserie De Drie Lelies in Puttershoek stond even vreemd te kijken toen hij vorige week opeens de Hoofdpiet aan de telefoon kreeg. Gert: ’Hij vertelde op zoek te zijn naar een fijne logeerplek voor Sint in Puttershoek. Of ik Sint onderdak kon geven? Maar natuurlijk, wat een eer!”

Cultureel Centrum en Brasserie De Drie Lelies geeft het hele jaar door onderdak aan culturele instellingen, clubs en verenigingen. En je kunt er ook goed een vergadering organiseren of feestje geven. Al worden alle trouwerijen, optredens en andere activiteiten nu even doorgeschoven naar volgend jaar. Gastvrijheid zit de ondernemer in het bloed, die ook cateringservice biedt. Ik heb ook beloofd regelmatig voor Sint te koken, want in de keuken staan en mensen verrassen, doe ik het liefst. Hoe de logeerplek eruit ziet? Ik mag niet teveel verklappen van Hoofdpiet, maar ik kan je wel vertellen dat het een unieke logeerplek is, die qua beleving anders is dan Sint gewend is. Kom zelf maar kijken. Sint logeert vanaf zaterdag 21 november t/m za 5 dec. bij ons in De Drie Lelies.”

Van buitenaf te bewonderen
De plek waar Sint logeert na zijn aankomst in de Hoeksche Waard, is alleen van buitenaf te bewonderen. Maar het fijne daarvan is, dat je nooit voor een dichte deur staat. En altijd kunt gluren wanneer het jullie gezin uitkomt. Ga bijvoorbeeld regelmatig kijken welke kleurplaten er bij Sint zijn bed hangen. Kleur je mee? Download hier je kleurplaat

Sint logeerplek in Puttershoek
Van 21 nov. tot 5 dec.
Alleen van buitenaf te bewonderen
Hoek Narvikstraat 1/Eendrachtsweg, Puttershoek


Terug naar het overzicht

Lichtjesparade

Vrijdagavond 18 december om 18.45 uur vertrok de Lichtjesparade van het Zomerplein in de ‘Wijk van je leven’. Onder aanvoering van drumfanfare Oranje Garde Heinenoord werd een lint van licht getrokken door de straten van Puttershoek. Onderweg was er van alles te zien. Fotograaf Tedo Lemstra was erbij en legde het geheel sfeervol vast. HW1.tv zorgde voor een mooie filmimpressie. Bekijk hier de video. 

Bekijk het foto-album