Evenementen

Sint-intocht Puttershoek

zaterdag 24 november 2018 - van 12.30 - 13.30 u

Sint-intocht Puttershoek

Hij komt, hij komt! We verzamelen om 12.30 uur bij 't Veerhuys in de haven van Puttershoek en bouwen alvast een feestje, in afwachting van de Pakjesboot 12. Boekpiet heeft ons laten weten dat Sint omstreeks 13.00 uur zijn opwachting hoopt te maken, maar het kan ook iets eerder zijn. Iets met een berekening van zeekilometers, windkracht en het grote aantal pakjes dat de boot mee moet nemen dit jaar... Wat we wél zeker weten, is dat de grote Sint show van niemand minder dan Clown Jopie en Tante Angelique om 14.00 uur begint. Kijk voor tickets en andere info bij 'De grote Sint show' elders op deze website.


Terug naar het overzicht

Pasen op 't Plein

Zaterdag 15 april trotseerden heel wat kinderen met papa's, mama's, oma's en opa's de koude wind. Ze gingen samen met de paashaas op zoek naar het gouden ei. Voor de vinders was er een leuke prijs namens alle winkeliers. 

Wie het koud had, kon zich warm springen op het grote springkussen. En wie het daarna warm kreeg, kon lekker afkoelen met een heerlijke Paasmilkshake van Kwalitaria Délifrance de Beuk in appel-peer smaak. Er konden eieren geverfd worden bij Marskramer Puttershoek

's Middags werd het plein omgetoverd tot één groot tekenbord. Van piepjong tot al wat ouder: alle kids deden ontzettend hun best om de mooiste tekening te maken bij de stoepkrijtwedstrijd. Jurylid Loes Lewis van BiBi Kappers was onder de indruk van de vrolijke tekeningen en verraste namens de winkeliers maar liefst zes jonge creatievelingen met een leuke prijs.

Bekijk het foto-album