Evenementen

Puttershoekse Brokkenmarkt

zaterdag 13 november 2021 - van 10.00 - 16.00 u

Puttershoekse Brokkenmarkt

Op zaterdag 13 november is het lekker struinen langs alle kramen van de Puttershoekse Brokkenmarkt. Een braderie in het winkelcentrum met kramen op het gebied van o.a. fashion, woondecoratie, speelgoed, boeken, de leukste cadeautjes en méér. Er zijn versgebakken oliebollen en foodkramen. Ook de winkeliers hebben dan leuke aanbiedingen en proeverijtjes. Een mooie gelegenheid om cadeautjes in te slaan voor de feestdagen. Strijk neer op een van de terrassen van de plaatselijke horeca en geniet! De kids vermaken zich ondertussen wel op de kermis...

De organisatie van de Puttershoekse Brokkenmarkt is in handen van Koolen & Koolen. Schrijf hier in voor een kraam of grondplaats. Inschrijven kan tot 3 november a.s.

Like of volg de FB-pagina van Winkelcentrum Puttershoek, dan ben je altijd van alles op de hoogte!


Terug naar het overzicht

Proef Pasen!

Zaterdag 26 maart kwamen veel mensen de paasfeer proeven in Winkelcentrum Puttershoek. Diverse winkels gaven een voorproefje van hun Paasspecialiteiten of hadden leuke acties bedacht. Eieren verven bij Marskramer,schminken en knutselen in de tent op het Maximaplein: ook voor kids was er van alles te beleven. De Paashazen waren er ook en wilden maar wat graag met iedereen op de foto!

Bekijk het foto-album