Evenementen

Ponymarkt 2.0

zaterdag 21 mei 2022 - van 10.00 - 16.00 uur

Ponymarkt 2.0 Ponymarkt 2.0 Ponymarkt 2.0

Zaterdag 21 mei a.s. is het eindelijk weer Ponymarkt 2.0 in de straten van Winkelcentrum Puttershoek. Zelfs de weergoden lijken zich in het thema ‘Vakantiekriebels’ te kunnen vinden. Het belooft een heerlijke dag te worden. 

Struinen en genieten

Vanaf 10.00 uur ’s morgens tot 16.00 uur waan je je op vakantie door lekker te struinen langs de kraampjes met aanbiedingen, mooie accessoires, plaatselijke specialiteiten, verse producten en echte hebbedingen. Ook de plaatselijke winkeliers pakken uit met acties en aanbiedingen in de winkels zelf. Maak een zomerse selfie op de Doe Het Selfie Fotoplek bij Lidl. Pak onderweg een terrasje en geniet van een hapje en drankje bij de lokale horeca, die deze dag alles uit de kast haalt om jou op je wenken te bedienen.

Voor wie niet stil kan zitten
Bewegen is niet alleen goed voor je, maar ook supergaaf om te doen. De nieuwe sportschool, Anytime Fitness, geeft diverse boothcamp demo’s op de straat voor HEMA. 

Kermis

Ga uit je dak op de kermis, die van woensdagmiddag 18 mei tot zaterdagavond 21 mei geopend is. Haal vooraf de gratis kortingsbonnen af bij de Puttershoekse winkeliers Twee Ons Geluk, Marskramer, Shoeby Fashion en Zilverschoon. Op = op.

Kidsarea op Oranjeplein

In de kids area is volop te beleven voor de kids vanaf 2 jaar. Nieuw is de Zandspeelplaats. Een plek waar je kids naar hartelust kunnen schatgraven en zandtaartjes kunnen bakken.  Er is een ballonartiest en Scouting Puttershoek heeft uitdagende opdrachten om te kijken of je kids scouting skills hebben. De speciaal getrainde pony’s voor een ponyritje staan opgesteld aan de Oranjelaan WZ.

Kom je ook?

Kom zoveel mogelijk met OV (bushalte Kastanjelaan) of te voet. De parkeerplaats achter AH (Nieuw Weverseinde) is tijdens Ponymarkt met de auto bereikbaar, maar alléén voor kiss-and-ride en als je met de auto boodschappen komt doen.

Bekijk hier de afzettingen tijdens en voorafgaand aan de Ponymarkt 2022

AfterParty’s in ’t Veerhuys en ’t Centrum

Als de Ponymarkt eindigt, is het feest nog niet voorbij. De kermis blijft op 21 mei open tot laat. En er zijn diverse hotspots waar je met vrienden de dag op gepaste wijze kunt afsluiten ;-) Ook dit jaar is er weer een afterparty in Café ’t Veerhuys, met Feest DJ Prestah. In Café ’t Centrum komen de Dix Party Masters in actie vanaf 20.00 uur tot laat.

Volg onze FB-pagina voor het actuele nieuws over de Ponymarkt, dan mis je niks!Terug naar het overzicht

Throwback Thursday: Ponymarkt mei 2018

Good vibes only, op de Ponymarkt 2.0 in Puttershoek, die zaterdag in mei 2018. Onder tropische temperaturen waren er optredens van de Slagwerkgroep van MaasMuziekDoor Visser & Band, kinderkoor de Puppies en het grote Popkoor Pop-Up

Draaimolen.jpg#asset:640

Er konden verzoeknummers worden ingediend bij de levende jukebox. Tijdens het struinen langs alle kramen, was het goed vertoeven op één van de pop-up terrassen die ons winkelcentum rijk was, die zonovergoten zaterdag. De jongere kinderen konden zich uitleven op het Deliplein met o.a. minicars, draaimolen, eendjes vissen, mobiele ballenbak en bungytrampoline. Dat deed onze mascotte Pientje Putter óók!

De alles-in-één-fiets bleek een echte kindermagneet met zijn goochelkunsten en ballonfiguren die geluid maakten als je op hun neus drukte. Huh? Hoe dan? De Omloop van de Hoeksche Waard en Roparunloop voor het goede doel van Roparunteam 92 Binnenmaas RunforLife waren sportieve spektakelstukken, die voor een gezonde dosis sportieve spanning zorgden. Sven Kramer deed mee aan de Omloop en liet zich van zijn beste kant zien. Na de finish werden de toeschouwers getrakteerd op een kippenvelmoment toen twee politieagenten op hun motor aan kwamen rijden met een vlag tussenin, met daarop een echt huwelijksaanzoek... Dit was Puttershoek op zijn best!

Bekijk het foto-album