Evenementen

Ponymarkt 2.0

zaterdag 25 mei 2019 - van 10.00 - 16.00 uur

Ponymarkt 2.0

Good vibes only, op de Ponymarkt 2.0 in Puttershoek die dit keer als thema 'Het Wilde Westen' heeft. Er zijn de hele dag door optredens en je kunt je ogen uitkijken bij alle kramen en foodaanbieders. Ga uit je dak op de kermis en geniet van gevarieerde optredens tijdens de talentenjacht 'HW's Got Talent' - of doe mee! 

Ook op sportief gebied valt er van alles te beleven. De Omloop van de Hoeksche Waard start en finisht hier. Roparun Team 92 Run for Life organiseert weer diverse runs voor het goede doel. Kijk je liever toe? Rust lekker uit op één van de terrassen en geniet van de food & drinks die ter plekke worden bereid. Beleef Puttershoek op zijn best, op zaterdag 25 mei! Ben jij erbij? Hou onze FB-pagina in de gaten voor het actuele programma.


Terug naar het overzicht

Fashion Verwenmiddag bij De Zeeuw Mode

Wow! Ben ik dat?

De Fashion verwenmiddag die Bianca Alders won in de Moederdagloterij 2018, begint bij Kapsalon Yourstyle. Monique neemt haar halflange haar onderhanden. Na het knippen en föhnen bewondert Bianca met een glimlach van oor tot oor het resultaat in de spiegel. Ze belooft Monique nog even terug te komen als ze straks haar nieuwe outfit aan heeft en mooi opgemaakt is.

Wow-Ben-ik-dat.jpg#asset:603


Vol verwachting stapt ze met haar nieuwe coupe binnen bij De Zeeuw Mode. Over de outfit die Willy haar laat zien is Bianca meteen enthousiast. "Wat een sprankelende kleuren en wat een heerlijke stretchstof hebben die tuniek en legging. Ik kan niet wachten om die aan te trekken."

Als het paskamergordijn weer openschuift, komt een stralende Bianca tevoorschijn. "Die tuniek en leggen zitten echt net zo lekker als ze eruit zien!" En nadat ze zichzelf uitgebreid heeft bewonderd in de grote spiegel: "Wow! Ben ik dat?" 

Visagiste Esther Jonas doet er nog een schepje bovenop met een prachtige make-up die haar ogen nog meer uitlicht en helemaal past bij de outfit. Een goed moment om dit mooie resultaat voor altijd vast te leggen. Fotograaf Arno geeft nog wat aanwijzigingen en styliste Willy schikt nog even wat aan de tuniek en dan klinkt het "Say cheese!"

De verwennerij is daarmee nog niet voorbij, want Bianca krijgt uit handen van Willy namens alle winkeliers een De Zeeuw cadeaubon en een make-up box met Collistar artikelen uit de collectie van Dio Michelle/Bewust winkelen. "Bianca: Ik ben zo blij met mijn nieuwe ‘ik’. Deze tuniek en legging van Zoso zijn van travelkwaliteit en helemaal mijn ding. Ik heb een modeopleiding gevolgd en ben erg te spreken over de kwaliteit die bij De Zeeuw Mode verkrijgbaar is. Ik sta te popelen om mijn modecheque te verzilveren. Maar misschien bewaar ik hem voor de nieuwe collectie bij De Zeeuw." En dat zal nog best lastig kiezen worden voor Bianca, want inmiddels is het assortiment van De Zeeuw nog verder uitgebreid met de kwaliteitscollecties van Expresso en TANGO shoes.

Bekijk het foto-album