Evenementen

Ponymarkt 2.0

zaterdag 25 mei 2019 - van 10.00 - 16.00 uur

Ponymarkt 2.0

Good vibes only, op de Ponymarkt 2.0 in Puttershoek die dit keer als thema 'Het Wilde Westen' heeft. Er zijn de hele dag door optredens en je kunt je ogen uitkijken bij alle kramen en foodaanbieders. Ga uit je dak op de kermis en geniet van gevarieerde optredens tijdens de talentenjacht 'HW's Got Talent' - of doe mee! 

Ook op sportief gebied valt er van alles te beleven. De Omloop van de Hoeksche Waard start en finisht hier. Roparun Team 92 Run for Life organiseert weer diverse runs voor het goede doel. Kijk je liever toe? Rust lekker uit op één van de terrassen en geniet van de food & drinks die ter plekke worden bereid. Beleef Puttershoek op zijn best, op zaterdag 25 mei! Ben jij erbij? Hou onze FB-pagina in de gaten voor het actuele programma.


Terug naar het overzicht

Valentijn

Wat een prachtige dag was het... Een mooie dag om je lief eens goed te verwennen! Veel bezoekers kwamen iets moois uitzoeken in Winkelcentrum Puttershoek - en Valentijn was er ook! Hij maakte bijna 40 mensen blij met een mooie prijs die ze gewonnen hadden met de kassabonnenactie.

Bekijk het foto-album