Evenementen

Pasen op 't Plein in Puttershoek

zaterdag 20 april 2019 - 11.00 - 15.00 uur

Pasen op 't Plein in Puttershoek

Zaterdag 20 april zijn alle kids welkom bij de Paaskar in het winkelcentrum. De paashazen schminken vrolijke gezichten, maken ballonfiguren en gaan graag met je kids op de foto. Net als bij paaseieren zoeken, moet je misschien wel even speuren waar ze precies in het winkelcentrum staan met hun vrolijke gele paaskar. Want ze springen van vrolijkheid en voor je het weet, staan ze weer op een ander plekje!


Terug naar het overzicht

Pasen op 't Plein

Zaterdag 15 april trotseerden heel wat kinderen met papa's, mama's, oma's en opa's de koude wind. Ze gingen samen met de paashaas op zoek naar het gouden ei. Voor de vinders was er een leuke prijs namens alle winkeliers. 

Wie het koud had, kon zich warm springen op het grote springkussen. En wie het daarna warm kreeg, kon lekker afkoelen met een heerlijke Paasmilkshake van Kwalitaria Délifrance de Beuk in appel-peer smaak. Er konden eieren geverfd worden bij Marskramer Puttershoek

's Middags werd het plein omgetoverd tot één groot tekenbord. Van piepjong tot al wat ouder: alle kids deden ontzettend hun best om de mooiste tekening te maken bij de stoepkrijtwedstrijd. Jurylid Loes Lewis van BiBi Kappers was onder de indruk van de vrolijke tekeningen en verraste namens de winkeliers maar liefst zes jonge creatievelingen met een leuke prijs.

Bekijk het foto-album