Evenementen

Lichtjesparade 2018

zaterdag 22 december 2018 - van 18:30 - 21:00 uur

Lichtjesparade 2018

Zet zaterdag 22 december in je agenda. Dan trekt de Lichtjesparade weer door de straten van Puttershoek. Samen met Drumfanfare Oranje Garde Heinenoord en Maasmuziek zetten we Puttershoek ‘aan’! Dit jaar met een nieuwe route en nieuwe verrassingen. Bij aankomst op het Maximaplein in het winkelcentrum bouwen we nog een geweldig feestje. We verzamelen om 18.30 uur op het Zomerplein in de Wijk van je leven, waar de parade om 19.00 uur vertrekt. Zet jezelf in het licht en loop, rol of dans mee! Download hier de flyer.

De Lichtjesparade 2018 is mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van de BIZ: Suiker Unie Specialiteitenfabriek* Zeilcharterschip De Zeeland * Autobedrijf Jan Snel * Café 't Veerhuys * De Vlees Express * Loodgietersbedrijf J. Hoogvliet B.V. * Autorijschool Gert Doek * Ron de Wolf Bestratingen * i.s.m. de winkeliers van Winkelcentrum PuttershoekBIZ Centrum Puttershoek en Sport- en Dansstudio Binnenmaas.

Kijk voor actuele info op FB: Lichtjesparade Puttershoek 2018


Terug naar het overzicht

Lichtjesparade

Vrijdagavond 18 december om 18.45 uur vertrok de Lichtjesparade van het Zomerplein in de ‘Wijk van je leven’. Onder aanvoering van drumfanfare Oranje Garde Heinenoord werd een lint van licht getrokken door de straten van Puttershoek. Onderweg was er van alles te zien. Fotograaf Tedo Lemstra was erbij en legde het geheel sfeervol vast. HW1.tv zorgde voor een mooie filmimpressie. Bekijk hier de video. 

Bekijk het foto-album