Evenementen

Lichtjesparade 2018

zaterdag 22 december 2018 - van 18:30 - 21:00 uur

Lichtjesparade 2018

Zet zaterdag 22 december in je agenda. Dan trekt de Lichtjesparade weer door de straten van Puttershoek. Samen met Drumfanfare Oranje Garde Heinenoord en Maasmuziek zetten we Puttershoek ‘aan’! Dit jaar met een nieuwe route en nieuwe verrassingen. Bij aankomst op het Maximaplein in het winkelcentrum bouwen we nog een geweldig feestje. We verzamelen om 18.30 uur op het Zomerplein in de Wijk van je leven, waar de parade om 19.00 uur vertrekt. Zet jezelf in het licht en loop, rol of dans mee! Download hier de flyer.

De Lichtjesparade 2018 is mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van de BIZ: Suiker Unie Specialiteitenfabriek* Zeilcharterschip De Zeeland * Autobedrijf Jan Snel * Café 't Veerhuys * De Vlees Express * Loodgietersbedrijf J. Hoogvliet B.V. * Autorijschool Gert Doek * Ron de Wolf Bestratingen * i.s.m. de winkeliers van Winkelcentrum PuttershoekBIZ Centrum Puttershoek en Sport- en Dansstudio Binnenmaas.

Kijk voor actuele info op FB: Lichtjesparade Puttershoek 2018


Terug naar het overzicht

Proef Pasen!

Zaterdag 26 maart 2016 kwamen veel mensen de paasfeer proeven in Winkelcentrum Puttershoek. Diverse winkels gaven een voorproefje van hun Paasspecialiteiten of hadden leuke acties bedacht. Eieren verven bij Marskramer,schminken en knutselen in de tent op het Maximaplein: ook voor kids was er van alles te beleven. De Paashazen waren er ook en wilden maar wat graag met iedereen op de foto!

Bekijk het foto-album