Evenementen

Koningsdag op 't Plein

zaterdag 27 april 2019 - van 09.00 - 12.00 u

Koningsdag op 't Plein

We starten deze Koningsdag feestelijk op het Zomerplein, in de Wijk van je Leven. Om 09.00 uur hijst Scouting Puttershoek in het bijzijn van wethouder Paul Boogaard de vlag op het Zomerplein en speelt Maasmuziek het Wilhelmus. Kom met je versierde fiets en ga mee in de optocht naar het winkelcentrum, onder aanvoering van Maasmuziek* De drie meest creatief versierde fietsen winnen een leuke prijs. Bij aankomst in het winkelcentrum komt onze jury langs om de mooiste fietsen uit te kiezen. Dus blijf nog even staan voordat je je in het feestgedruis mengt.

Op 't Plein is tussen 09.00 en 12.00 uur van alles te beleven!

Er is een kindervrijmarkt onder de luifels van de winkels en op het plein. Kleedjes neerleggen kan vanaf 08.45 uur op aanwijzing van het team van Scouting Puttershoek. Er worden spelletjes georganiseerd vanaf 09.30 uur, tegen geringe betaling. Strippenkaarten zijn verkrijgbaar bij Shoeby Puttershoek en Zilverschoon. Er worden vijf voorstellingen van Li La Land gespeeld, op het bordes voor de HEMA, de eerste start om 09.00 uur. Er worden poffertjes gebakken op 't Plein en ook de vaste zaterdagkramen van Vishandel Hage en de loempiaman zijn aanwezig om je lekkere trek te stillen of iets lekkers mee te nemen voor thuis. We hebben gezellige achtergrondmuziek van DJ Chris en wie weet, dansen we de Pasapas met elkaar. Mascotte Pientje Putter is alvast aan het oefenen, want die is ook van de partij. 

Kijk voor alle actuele info onze FB-pagina: bit.ly/KoningsdagPhoek

Echte Bakker de Koning, Gall & Gall, HEMA, Albert Heijn, Lidl en De Groot Kaas & Delicatessen zijn geopend voor lekker vers Oranjegebak en andere verse dingen waarmee je van Koningsdag een feestje maakt. Ook Kruidvat, Twee Ons Geluk, BIJ ARIE, Zilverschoon, Marskramer, De Zeeuw Mode en Shoeby zijn 's morgens geopend. Dus kom lekker winkelen of iets moois uitzoeken terwijl je kids zich vermaken op 't Plein.

Bij Café 't Centrum kun je terecht voor een Oranjebittertje en andere drankjes. Bij Kwalitaria/Délifrance de Beuk gaan de deuren open voor een lekker bakkie koffie, al dan niet met appelgebak. 

Dus... zien we je op Koningsdag? Like de FB-pagina van Winkelcentrum Puttershoek en mis niks!

* Dit is de route van de versierde fietsenoptocht: start Zomerplein, RA Schaduwrijk, LA Winterplein, RA Eikenlaan, RA Singel, Sterrenlaan, LA Nassaulaan, RA Eendrachtsweg, LA Maximaplein

Koningsdag op het Plein wordt georganiseerd door BIZ Centrum Puttershoek met steun van Hema Puttershoek en Suiker Unie Specialiteitenfabriek.


Terug naar het overzicht

Pientje Putter op Avond4Daagse

Mascotte Pientje Putter van winkelcentrum Puttershoek kwam tijdens de slotavond van de druk bezochte Avond4Daagse de wandelaars aanmoedigen. Er was voor alle kinderen een complimentje en een ballon.

Bekijk het foto-album