Evenementen

Kleuren voor Sint - t/m 4 dec.

vrijdag 04 december 2020 -

Kleuren voor Sint -  t/m 4 dec.

Sint heeft ons verteld heel blij te zijn met alle mooie tekeningen die de kinderen al voor hem hebben gemaakt. De Pieten willen zijn logeerplek in Puttershoek ook graag gezellig maken met heel veel kleurplaten. Help je mee met kleuren?

Download hier een echte Puttershoekse Sintkleurplaat, speciaal gemaakt door Mamakaart.nl. Of haal hem op in de winkel bij Marskramer, Shoeby, Twee Ons Geluk of Zilverschoontje. Kleur hem zo mooi mogelijk in, stop hem in de brievenbus voor Sint, bij Twee Ons Geluk voor de deur. Eigenaresse Marieke Bijl zorgt er dan persoonlijk voor dat de tekeningen bij Sint komen. Je mag natuurlijk ook zelf iets tekenen of schrijven aan Sint.

Daar wordt aan de deur geklopt...
Uit alle ingeleverde tekeningen zal Sint voor zijn vertrek terug naar Spanje, de drie mooiste uitkiezen. De makers van die tekeningen wacht op 5 dec. thuis een fijne verrassing.

Niet fit of in quarantaine?
Ben je niet in staat zijn om de tekening in de brievenbus te stoppen, omdat je in quarantaine zit of niet fit bent? Maak dan een foto en mail hem uiterlijk 4 dec. naar bizputtershoek@gmail.com

Sint logeerplek in De Drie Lelies
Van 21 nov. t/m 5 dec.
Alleen van buitenaf te bewonderen
Hoek Narvikstraat 1/Eendrachtsweg, Puttershoek


Terug naar het overzicht

Fashion Verwenmiddag bij Shoeby

Mama, wat ben je mooi!

De Fashion verwenmiddag die Marina den Boer won in de Moederdagloterij, begint bij Bibi Kappers. Cora geeft schouderlange haar van Marina wat meer pit, door een lange bob met pony te knippen. Oeps! Dat is best even slikken bij de aanblik van zoveel haren op de grond. Is er zo veel vanaf gegaan? Maar na een blik in de spiegel is Marina enthousiast en stapt ze met haar nieuwe coupe vol verwachting binnen bij de meiden van Shoeby Fashion Puttershoek

Visagie-7.jpg#asset:594

Daar hangen al twee sets klaar, die Shirly en Lilian met veel zorg voor haar hebben uitgekozen. 

Na een eerste pas-sessie mag visagiste Esther Jonas zich uitleven. Ze houdt alles ingetogen in mooie tinten roze en groen, hetgeen perfect past bij de persoonlijkheid van Marina én de door Shoeby uitgekozen outfit. Dochter Gwen bekijkt haar moeder van top tot teen en spreekt haar bewondering uit voor de metamorfose."Mama, wat ben je mooi!"

Na afloop overhandigt eigenaresse Shirly namens alle winkeliers een Shoeby cadeaubon en een make-up box met Collistar artikelen uit de collectie van Dio Michelle/Bewust Winkelen. Marina: "Het was heerlijk om zo in de watten te worden gelegd en om mijzelf zo stralend te zien. Zal ik gaan voor de set met Bali broek uit de Mini&Me collectie, gecombineerd met de koraalroze singlet, het vest en de sleehakken? Of het groene Brendi jurkje van Except met de sandaaltjes met zebraprint en het zwarte jack? Of misschien kies ik wel iets heel anders uit de Shoeby collectie. Ik zie zoveel leuks hier in de winkel!"

Bekijk het foto-album